Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Leesett a fotóstáskám egy 40...

Leesett a fotóstáskám egy 40 cm magas székről, benne a Canon tükörreflexes fényképezőgépemmel és két obival. Lehet ettől valami baja?

Figyelt kérdés
Látszólag nem sérült, talán azért mert a táskában volt. Lehet valami más baja? Vagy ami később kijöhet?
2016. jan. 8. 10:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudjuk de most őszintén? Vagy igen, vagy nem
2016. jan. 8. 10:24
 2/11 anonim ***** válasza:
táskával együtt esett semmi baja nem lesz... nehogymár ennyi ne bírjon ki
2016. jan. 8. 10:37
 3/11 Tengor ***** válasza:
100%

Ez sok mindentől függ.

Teszem azt, ha a 40 cm-es szék egy pár méter mély szakadék felett volt, akkor valószínűleg tönkrementek az eszközeid.

Vagy ha mondjuk egy lávafolyam közepén állt, akkor is elég valószínű, hogy nem fogsz többet fényképezni velük.

Ezek persze extrém esetek, de remélem rávilágítanak arra, hogy a padló anyaga sem mindegy.

De türelem! Majd jön valaki és a varázsgömbje segítségével megmondja, hogy lett-e valami baja.

2016. jan. 8. 10:52
 4/11 A kérdező kommentje:
Csempére esett.
2016. jan. 8. 11:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Lehet neki baja, de azért nem te leszel a hibás.
2016. jan. 8. 11:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Miért nem nézed meg?
2016. jan. 8. 11:03
 7/11 A kérdező kommentje:
Megnéztem. Fizikai sérülése nincsen. Fókuszál, exponál, stb. Menü OK. Egyedül egy valamit nem értek. A kereső és a beépített vaku környékén ha rázom a gépet (előre-hátra) lehet hallani zörejt. Az nem tudom volt-e eddig, illetve, hogy mi lehet.
2016. jan. 8. 11:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Rázd meg erősebben. Ha továbbra is működik, akkor megnyugodhatsz, ha szétesik, akkor meg már úgyis mindegy.
2016. jan. 8. 12:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem is zörög a Nikon D60, szerintem csak valami rugó éppen laza állapotban hozzáér máshoz vagy ilyesmi. Ettől függetlenül teljesen jó állapotban van, működik. Meg talán még az számíthat hogy ha nem pentaprizmás hanem pentatükrös az elmozdulhat és már nem lesz pontos a fókusz. De szerintem már túl is tárgyaltuk :)
2016. jan. 8. 13:26
 10/11 Wadmalac ***** válasza:
A legkevésbé szubjektív felmérési lehetőség arra, mit kaphatott az eséstől, hogy mekkorát szólt a padlón. :)
2016. jan. 8. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!