Valaki használt már Leica tükrös gépet? Tényleg olyan különlegesen jók vagy csak az áruk eszméletlen magas?
Figyelt kérdés
Egy FF-s váz háromszor annyiba kerül, mint egy Canon 5d III. Miben tud többet, mint az? Vagy csak a neve számít?2015. aug. 12. 12:31
1/6 anonim válasza:
Is-is. Legjobb képminőséget adják, prémium anyagok és összeszerelés. Objektívek is eszméletlen jók. Másrészt egyértelműen túl vannak árazva. Fénymérésük pocsék, fehéregyensúlyt sem tudja automatikusan beállítani, magasabb ISO hamar zajosak lesznek a képek. Egy AF pont van.Nincs AA szűrő bennük. 5 millióért például tökéletes fényképezőgépet várna az ember...
2/6 anonim válasza:
Az AA szűrő hiánya még nem lenne probléma, canon és nikon is most kezdi kihozni az AA szűrő nélküli gépeket.
Ezzel együtt egyetértek, borzalmasan túlárazott termék még akkor is, ha valahol látom, hogy miért olyan drága
3/6 Kutasi Kovács Zoltán válasza:
Nekem ez lenne a válaszom a feltett kérdésekre. A Leica obik amúgy valóban zseniálisan rajzolnak!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem lettem teljesen meggyőzve, hogy megéri, de lehet, hogy ahhoz ki kell próbálni.
Múltkor néztem egy Leica X1 kompaktot, jó specifikációi voltak, meg is vettem volna második gépnek, de nem volt keresője, pedig szerintem az egy drága gépnél alap.
2015. aug. 16. 09:54
5/6 anonim válasza:
"legjobb képminőséget adják" na ez azért vicc igaz? Minek írod le ezt, ha azután megmagyarázod mik a bajai? Pont azért nem lesz a legjobb.
6/6 bcs911 válasza:
A Leica a felső rétegnek fent tartott márka. Olyan embereknek akik havonta annyit keresnek, hogy voltaképpen minden hónapban vehetnének maguknak valami nagyon drága eszközt. Ezek az emberek hajlandóak ugyanazért vagy akár kevesebbet tudó technikáért is háromszoros vagy ötszörös árat fizetni, csak azért mert sokkal drágább, bíznak abban, hogy a Leica szakemberek hozzáadnak a géphez egy olyan plusz beállításokat amitől az ő gépük szebb képet fog csinálni. A dolog olyasmi, hogy Casio karórából vehetsz nyugodtan egy nagyon pontos, megbízható órát, de ugyanazt vagy kevesebb tudásút megveheted sokkal drágábban egy másik óra gyártónál, csak mert annak menőbb a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!