Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Egy kezdő fotóstúdióhoz...

Egy kezdő fotóstúdióhoz szerintetek mennyi cucc kell?

Figyelt kérdés
Ugyanis voltam egy stúdióban fotózkodni, de nem mondanám, hogy nagyon profik. A mai gépek kb elvégzik a fotós helyett is a munkát. Szóval arra gondoltam van egy kevés befektetni való pénzem és megpróbálnám, hisz 10.000/óra kb amiket látok fotózást. Csak képes lenne megtérülni. MIt mondotok? Ja és egy 2.30-as belmagasság elég?

2016. jan. 2. 21:59
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Egyébként fenntartom, hogy baromi segítőkész és a legkevésbé sem otromba válaszokat kapott, annak tekintetében, hogy (még ha a rossz szándék legapróbb szikrája nélkül is) gyakorlatilag azt mondta, hogy a fotósok nem értenek semmihez. Ha azt mondom, hogy b4szódj meg, de jó szándékkal teszem, akkor az változtat valamin? Na, ugye.
2016. jan. 3. 20:28
 32/34 anonim ***** válasza:

Tehát te (8órás munkanapot nézve) 24 órán keresztül válogatod a képeket? És utána még újabb 7*8 órán át retusálsz, aztán 40 órát töltesz egy album összerakásával?

Ha tele van a naptárad, képtelenség időben végezni vele, ha ez tényleg így van. Tegyünk fel, csinálsz minden hétvégén egy esküvőt, akkor nem marad 10 napod, hogy egyet befejezz.

2016. jan. 3. 20:58
 33/34 anonim ***** válasza:

Már bocs (és most nem feltétlenül a kérdezőt védem), de te mindenkinek ilyen stílusban nekiesel, aki valami általánossággal megsért?

Te tudod magadról, hogy értesz valamihez, nem kell ezt minden jött-mentnek bizonygatni a fórumokon.

2016. jan. 3. 21:00
 34/34 anonim ***** válasza:

Tele a naptáram=minden évben van annyi amennyit lelkiismeretesen, a fenti időt rászánva el tudok vállalni, mondjuk szezonban nem 8 órát dolgozom naponta, de ez vele jár. ;)

Na, de én lezártam részemről a dolgot, kiveséztük szerintem.

2016. jan. 3. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!