Sony Dsc H300 kezdő gépnek megfelel?
Figyelt kérdés
Szeretnék hobbi szinten de jobban foglalkozni a fotózással.Ezt a gépet néztem, leginkább természet és makro fotózás érdekel.Fontos a minél nagyobb manuális állítási lehetőség, mivel tisztában vagyok vele mit hogyan és hova kell állítani.Tudom elég kicsi ennek a gépnek az érzékelője, de egy Olympus c725-uz-hez képest csak előrelépés lenne.Szerintetek jó választás?Vagy ha nem tudnátok MAX 60k-ig jobbat ajánlani?2015. dec. 15. 19:27
1/5 anonim válasza:
Igen, a maga kategóriájában elég jónak számít, nyugodtan megveheted. Nekem mondjuk annyi gondom van vele, hogy nincs rajta rekesz illetve záridő mód, csak full manuális, de 60-ért ez még simán belefér.
3/5 A kérdező kommentje:
Panasonic lumix fz72?
2015. dec. 17. 17:14
4/5 Mogyorósi Stella válasza:
Szeretném kérdezni,hogy vajon nekem miért lesznek vele homályosak a képek? Főleg,ha ráközelítek a gyerekekre pl.az oviban? :(
5/5 anonim válasza:
Valószínűleg berázod a gépet. Legalábbis az esetek nagy részében a rossz fotó oka a fotós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!