Szerintetek milyen egy jó anya-baba és baba kép?
Tavasz végén kaptam egy kamerát, mert a nagybátyám rám hagyta. 14 megapixeles, tehát egész jó, és megszerettem.
Voltam egy 3 napos fotótáborba július elején, ahol tanultam is. Mondhatni augusztus közepéig sokat fotóztam, és szerettem. Ám jöttek a háziolvasmányok, majd a suli. Így eléggé leálltam vele. Voltam kiállításon, nem is ez a gond, hanem nekem önmagamnak nem jutott a fotózásból.
Most ismerősöm megkért, hogy majd egyszer a téli szünetbe készítsek róla a babájával, illetve csak a babájáról is képeket. Örvendek a felkérésének, de fogalmam sincs milyen képeket tudnék csinálni. Szerintetek milyen egy jó baba-mama és simán baba kép? :)
Szerintem a jó baba-mama kép: 1. amikor a babát puszilja az anya. 2. Amikor anyuka átöleli a babát. 3. amikor a baba nyúl anyuka felé, és mosolyognak mindketten. 4. Amikor a baba alszik anyuka mellkasán. 5. Anyuka lenéz a babájára, baba felnéz anyucira, miközben ringatja.
Jó baba kép: 1. Amikor a baba alszik. 2. Amikor a baba nagyon mosolyog, boldog. 3. amikor a baba csupa maszat evés közben/után
Szerintem ötleteket"különlegességet a neten nez utanna.
Fő a fotós "vagyis te hogy melyk oldalrol fotozol...fentrol lentről stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!