Pesten hol találhatnék fényképezőgép-szervizt?
Figyelt kérdés
Ahol ár-érték arányban a legjobban dolgoznak!
Sony fényképezőgépem elromlott...
Köszönöm a segítséget!
18/L
2015. nov. 3. 22:26
1/3 anonim válasza:
a márkaszerviz(ek) címét megtalálod a garancialevélen. a Google ad pár találatokat Sony szerviz kesésre. hogy melyik milyen, arról nincs tapasztalatom. lehet, hogy érdemesebb egy kifejezetten Sony fényképezőgépekkel foglalkozó fórumon feltenned a kérdést, ahol biztosan sok érintett és érdeklődő személy van
esetleg kérdezd meg Kalocsay Károly-t (+36309482054), ő elég sok mindent meg tud javítani és rosszat még nem nagyon hallottam róla, pedig ilyen szerviz nem nagyon van, de hogy a Sonyval milyen viszonyban van, azt nem tudom.
2/3 anonim válasza:
Mától ne keressétek Karcsit. Meghalt. (és ez most nem vicc, vagy trollkodás)
3/3 anonim válasza:
igen, sajnos igaz. én is most láttam a hírt...
,-(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!