Mit gondoltok erről a fényképező gépről?
Figyelt kérdés
Eddig mindig telefonommal készítettem képeket, de most az behalt, így venni akarok másikat... de ... úgy néztem telefont, hogy jó legyen a fényképező gépe, de feleslegesen vennék 50 ezres telefont csak azért mert abba jobb kamera van mikor nekem nem kell olyan okostelefon... a sima gombos, csak telefonálásra való telefon is elég nekem... Szóval zseniális elmém arra a döntésre vezetett, hogy veszek egy digitális fényképezőgépet + egy olcsó telefont és így egy okostelefon árából kijön mind a kettő
Kb 20-30 ezret szánnék a fényképező gépre... minél jobb képet csináljon zárt térben mert a lányom fényképezése az elsődleges ok amiért kell. bővíthető memória kártya nem hátrány
2015. okt. 18. 20:18
1/1 anonim válasza:
Ebben az árkategóriában mindegy melyik nagy márkát választod. Egy középkategóriás telefon manapság csak az optikai zoom hiánya miatt marad el egy ilyen kamerától. Sajnos az objektívje nem fényerős, és csak elektronikus stabilizátor van benne, ezért éles képet csak jó megvilágítás mellett, vagy mozdulatlan témáról fogsz vele készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!