Megérné ez a "fényképező" videózni?
Van ez a Sony DSC-QX30, ami egy wifi/NCF-s objektív, telefonra vagy tabletre lehet kapcsolni, de szerintem akármire lehet, aminek van tárhelye, és wifi/NCF kapcsolata.
Valóban ilyen jó cucc, vagy csak papíron ilyen?
Mert a fotó mód az nagyon jó, 30x optikai zoom, minden ami kell, ráadásul a videófelbontás 1920x1080 60FPS-el, amit még egy vele egy árban lévő videókamera is valamikor 30FPS, bár nem tudom.
És a videókamera még nem ilyen jó nagy objektívvel van felszerelve, és a fotó módja se a legjobb.
Ez nagyon jónak tűnik, de tényleg ilyen jó?
Megérné?
Ezenkívül még 2 kérdésem lenne.
Mivel a kamerának saját tárhelye is lehet, vagyis nem a telefonra muszáj mentenie, mert a kamera bevesz microSD-t és Memory Stick Pro-t is, ezért muszáj telefont is használni hozzá? Lehet úgy, hogy csak a kamerát?
Jó, akkor nem látjuk a képet, szóval...
A másik, hogy webkamerának lehet használni magában?
Mert telefonnal tuti lehet, és ez azért lenne k*.rva jó, mert a telefonokat elvileg lehet USB-n webkameraként, és mivel a kamera vezetéknélkül csatlakozik a telefonra, ezért amíg a telefon az USB-re van kötve, addig a "webkamera" vezetéknélküli lesz.
Értitek, a telefon olyan, mint egy XBOX kontroller reciever, és így kapok egy vezetéknélküli webkamerát XD
Ez pedig azért lenne jó, mert nem a kamera mikrofonját használná, hanem az állványos mikrofont, ami a gépre van kötve.
1920x1080 60FPS, normális mikrofonnal. Ez nagyon jó lenne.
Ezek mind megoldhatóak? Szerintem meg, furcsa logikám van, mindig azt keresem mindenben, ha valaki nem érti, olvassa el még egyszer. :D Szerintem a legjobb lenne. :)
Vihetném magammal, facecam is megoldható lenne jobb minőségben mint egy Logitech C920E webkamerával, mert az csak 30FPS, ráadásul a mikrofon is jó, ha gépre kötöm, a fényképező is jó lenne, mert alapból az, és telefonra is köthetném.
Kellene ennél jobb? :)
De azért érdekel. :)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!