MILC fényképező választás?
Komolyabb fényképezőt szeretnék. Ami nem olyan, hogy majd ő csinálja helyettem.. Szóval úgy döntöttem, hogy nem ugrom még bele a DSLR-be, szóval kicsi aláadok. Mert igazából még nem tudom, hogy mit szeretnék.
És ez lenne amit kinéztem : [link]
Ebben a kategóriában szerintem ez remek gép. De mivel nem nagyon értek hozzá, ezért segítséget kérek.
Ui.: Nem kérek olyan választ, hogy vegyek 200.000 gépet.
Főleg úgy, hogy nem is tudja miről van szó.
Azt ugye tudod, hogy ennyi pénzért csak egy alap 18-55 mm-es objektívet kapsz hozzá? Se igazi nagylátószög, se tele, se makró.
Nem tudom, mihez képest akarsz komolyabb pékfényezőgépet, de ezzel semmivel nem jársz jobban, mint egy dslr-rel. Legfeljebb egy hangyafasznyit olcsóbb.
Ehhez pont ugyanannyiba kerül egy jó objektív.
A Panasonic bridge gépei nagyon jók, szerintem érdemes lenne komolyabban elgondolkodni rajta. Egyszer megveszed, utána nem kell objektívekre költeni. Ráadásul az fz200 teljes zoomtartományban f2.8-at tud, ami egészen kiemelkedő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!