Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » MILC fényképező választás?

MILC fényképező választás?

Figyelt kérdés

Komolyabb fényképezőt szeretnék. Ami nem olyan, hogy majd ő csinálja helyettem.. Szóval úgy döntöttem, hogy nem ugrom még bele a DSLR-be, szóval kicsi aláadok. Mert igazából még nem tudom, hogy mit szeretnék.

És ez lenne amit kinéztem : [link]

Ebben a kategóriában szerintem ez remek gép. De mivel nem nagyon értek hozzá, ezért segítséget kérek.

Ui.: Nem kérek olyan választ, hogy vegyek 200.000 gépet.

Főleg úgy, hogy nem is tudja miről van szó.

2015. okt. 8. 20:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
De azt tanácsolták, hogy APS-C szenzorost érdemesebb venni.
2015. okt. 8. 21:42
 12/17 A kérdező kommentje:

Ez is jó. [link]

De egyszerűen nem tudok dönteni olyan sok van.

2015. okt. 8. 21:58
 13/17 anonim ***** válasza:

MILC-re ugyanúgy objektíveket kell venni, ha jó eredményt akarsz elérni, mint egy tükrösre. Ha nincs pénzed, MILC-cel sem jársz jól, mert marad a kitobid.

Bridge gép jó megoldás lehet számodra, bár nem tudom, most milyen géped van, aminél komolyabbat akarsz.

2015. okt. 9. 09:34
 14/17 anonim ***** válasza:

Hagyd már azt a Nikon D3200-t... ne vedd már te is azt mint 100 másik! Én ezt ajánlom inkább, bár nem tapasztalatból, de én inkább erre építenék. Veszel egy 4/3 átalakítót bármely gyártó objektívjét felteheted rá, videóra pl. nagyon tutik a panasonic-ok, annyi hogy a szenzor miatt 2x gyújtótáv szorzóval kell számolni, azaz amit adnak hozzá, az 28-82-nek felel meg. Ez olyan táv mint az APS-C dslr gépeken a 18-55mm.

Ezzel a szettel pedig van egyből két objektíved is: [link]

2015. okt. 10. 13:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Na későn küldtem, látom már megtetszett, akkor ezekszerint csak jót ajánlok.
2015. okt. 10. 13:13
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem sok mindent tudnék a DSLR-el kezdeni. Vagyis tudnék. De nincs értelme.
2015. okt. 10. 13:28
 17/17 A kérdező kommentje:
Bár lehet FZ72-re fog esni a választás.
2015. okt. 10. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!