MILC fényképező választás?
Komolyabb fényképezőt szeretnék. Ami nem olyan, hogy majd ő csinálja helyettem.. Szóval úgy döntöttem, hogy nem ugrom még bele a DSLR-be, szóval kicsi aláadok. Mert igazából még nem tudom, hogy mit szeretnék.
És ez lenne amit kinéztem : [link]
Ebben a kategóriában szerintem ez remek gép. De mivel nem nagyon értek hozzá, ezért segítséget kérek.
Ui.: Nem kérek olyan választ, hogy vegyek 200.000 gépet.
Főleg úgy, hogy nem is tudja miről van szó.
MILC-re ugyanúgy objektíveket kell venni, ha jó eredményt akarsz elérni, mint egy tükrösre. Ha nincs pénzed, MILC-cel sem jársz jól, mert marad a kitobid.
Bridge gép jó megoldás lehet számodra, bár nem tudom, most milyen géped van, aminél komolyabbat akarsz.
Hagyd már azt a Nikon D3200-t... ne vedd már te is azt mint 100 másik! Én ezt ajánlom inkább, bár nem tapasztalatból, de én inkább erre építenék. Veszel egy 4/3 átalakítót bármely gyártó objektívjét felteheted rá, videóra pl. nagyon tutik a panasonic-ok, annyi hogy a szenzor miatt 2x gyújtótáv szorzóval kell számolni, azaz amit adnak hozzá, az 28-82-nek felel meg. Ez olyan táv mint az APS-C dslr gépeken a 18-55mm.
Ezzel a szettel pedig van egyből két objektíved is: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!