Mit gondoltok a Nikon D3100 fényképezőről?
Szerintem jó kis gép. Tanulásra, gyakorlásra de akár kisebb munkákhoz is elég szerintem.
Ugyan nekem nem D3100-am van, de többször volt már kezemben, ismerősnek ilyen van, úgyhogy tudok róla nyilatkozni. :)
Ő csomagban vette egy 18-55mm-es kit és egy 55-300mm-es objektívvel. Ez kezdő szettnek igen jó, ő koncerten is elboldogult az 55-300-as obival, minőségre is jók lettek a képei. De tulajdonképpen mindenre lehet használni. Ha megtanulod manuálisan is beállítani a dolgokat még több mindent tudsz vele kezdeni.
Nekem a másodgépem egy hasonló kaliberű Nikon, a D3100 egyik nagyobb "testvére" :)
Úgyhogy aránylag a Nikon témában otthon vagyok.
1. vagyok
Esetleg ezen az oldalon megnézheted mások mit hoztak ki ezzel a típusú géppel: [link]
Egy belépőszintűnek besorolt gépből is nagyon sok mindent kilehet hozni :)
Pláne ha van tehetség, kreativitás (persze azért jó objektívek is)
Ahogy egy híres aktfotós mondta anno: ,,A fényképezés a képzeletről szól, és arról a képességről, hogy a képzeletünk egy darabkáját kivetítsük a filmre. A felszerelés így csak annyiban fontos, mint a szobrász vésője."
Engem az elején ez az idézet ösztönzött, amikor az (is) zavart pl. hogy a vázam kisebb méretű, nem olyan nagy mint a fullframe-es profi gépek :)
Üdvözlettel:
Barbara
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!