NIKON D3200 + 18-55VR + 55-300VR objektív?

Figyelt kérdés

Tapasztalatok? Szerintetek első gépnek megéri? :)

[link]

2015. okt. 4. 18:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

Több éves gép, de zárcsere után vettem 700 egynéhány expo-val, üzletből és elég jó áron, nekem első gépnek megteszi. :)

Meg ami még gond ezzel, hogy a d3200 már olyan lett mint régen a zenit gépek, hogy full tömegtermék, mindenki ezt veszi, és béka segge alatt lesz az ára a használtpiacon pár év múlva, mikor váltani akarnál.

2015. okt. 10. 10:43
 22/26 anonim ***** válasza:
Ha valaki ezzel szeretne foglalkozni akkor legyen pénze. Pénz nélkül DSLR felesleges...
2015. okt. 10. 11:09
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

drága dslr és drága tartozékok nélkül ego sincs

ego = pénz

fotózás != pénz

2015. okt. 10. 12:59
 24/26 A kérdező kommentje:
Szerintem sincs semmi baj a D3200-al. És ha tömegtermék? :D Nehogy már ezen legyél fenn akadva. Több ok miatt nem fogok használtan venni vázat vagy objektívet, az egyik okát már fent le is írták, másodszor meg eltudom dönteni hogy ujjat szeretnék vagy használtat. Nem mindegy hogy "otthonra" milyen gépet használok? :D Komolyan mondom lekötelezel ahogy csak próbálod bizonygatni a magad igazát. De akkor legyen neked igazad, ettől függetlenül megfogom venni a gépet, ahhoz meg nem hiszem hogy sok közöd lenne kit, mit fogok vele fotózni. :)
2015. okt. 10. 14:08
 25/26 acelsziv ***** válasza:

23: Nem fejeznéd be? Fárasztó a hápogásod. Neked annyi pénzed volt és kész. Más máshogy látja. Csak azt nem értem, hogy mért kell lefikkázni azt, aki nem bízik a használt gépekben és inkább újat venne. Undorító vagy

Egyébként tessék

[link]

2015. okt. 10. 14:46
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó! ^-^ :))
2015. okt. 10. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!