NIKON D3200 + 18-55VR + 55-300VR objektív?

Figyelt kérdés

Tapasztalatok? Szerintetek első gépnek megéri? :)

[link]

2015. okt. 4. 18:12
1 2 3
 1/26 acelsziv ***** válasza:
Nem rossz ajánlat. Elég széles spektrumot lefed és megtanulni rajta a dolgokat tökéletes.
2015. okt. 5. 16:15
 2/26 anonim ***** válasza:
23%
Első gépnek k*ra megéri 180 ezer Ft-ot költeni rá... újabb pistike fotografi születőben.
2015. okt. 5. 19:11
 3/26 A kérdező kommentje:
"Kedves" utolsó, miért zavar hogy mennyiért veszek magamnak gépet? :D
2015. okt. 5. 20:04
 4/26 acelsziv ***** válasza:

Ne hallgass rá kérdező: Ez egy tipikus "mindenkit leszólok" troll akinek a legkomolyabb fényképezőgépe a telefonján van és ettől érzi magát nagymenőnek.

Amit kinéztél az egy jó belépőkészlet amiből megtanulhatod az alapokat és szép képeket tudsz készíteni.

Nézz rá a flickr -ön, hogy milyen képek készülnek ilyen gépekkel.

2015. okt. 5. 20:08
 5/26 anonim ***** válasza:

Lehet offolni, de pont hogy a kérdező akar menőzni a tükrös géppel tehát pont rossz helyre szóltál oda, kedves egyik válaszoló. És igen, akik elsőre tükröset vesznek első gépnek, az sok jót nem fog szülni, már eleve a kérdéskiírás sántít, mert MILYEN CÉLRA kell az a gép és objektív?

Portrézni NEM TÚL JÓ.

Se zoomobjektívnek, mert pl ha Holdat akarsz fotózni nem látszanak a kráterek így fehér pacát fogsz kapni - legfőképpen auto módban.

Sportra versenyre talán jó de már messze túlrészleteztem a kérdés válaszolását

azaz:

azzal hogy tükrös a gép, olyan leszel a laikusoknak, hogy "juuuj de profiiiiii" és hanyattesnek, de a profiknak meg "juj de kezdőőőőőőő" lesz a gondolatuk. És nem fognak hanyattesni max ha elkezded tanulni a fotózást mert az sok dologra meg tud tanítani-

de hogy első gépnek egyből ezt?..... A telefonos fotózás, ha ezt csináltad már, nem egyenlő ezzel, de majd rájössz. Kicsit drága a tanulópénz, de remélem bejön és megéri. Tehát:

a nikonnal nem lősz mellé, jó kis alapgép, az objektívek is alapok, csomó dolgot lehet velük csinálni, majd kialakul, hogy mit akarsz. Kezdetnek jó.

Üdv.

2015. okt. 5. 20:27
 6/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm megint "kedves" utolsó az általánosítást hogy telefon fotós vagyok. :) Egyszerű kis kompakt géppel fotózgattam. Szerintem eltudom dönteni hogy ennyi még belefér e "tanulópénznek", bár nem fogok "photography" oldalakt nyitni, egyébként lovasokat fotóznék vele... Nem akarok "hű de profinak" látszani, ezt is csak te általánosítottad, én csak egy egyszerű véleményt kértem, hogy másoknak bevált e a gép, saját tapasztalat. Köszönöm azért a kedves kommentet, jól esik olvasni kezdő fejjel hogy egy haladó lehurrogja. ha meg drága tanulópénz az az én bajom. :)

Utolsó előtti köszönöm szépen a válaszod. :)

2015. okt. 6. 00:18
 7/26 anonim ***** válasza:

Na mindenesetre én ugyan nem haragszom a nikonra, de azért jóval könnyebb pl. régi objektíveket a többi márka gépeihez beszerezni, valamint átalakítót is, és nem kell lencse hozzá. Ezt a gépet is ajánlom, bár nyilván feleslegesen...

[link]

Második voltam.

2015. okt. 6. 13:52
 8/26 anonim ***** válasza:
Kedveske! Ha valaki azt irja,hogy "első gép" és egyből tükrös gépről beszél, akkor ne várjon csodát a válaszokban, hogy hova fogják azt az illetőt besorolni: a divatmajom kinek van menőbb gépe kategóriába! Többen eszerint értékeltük. Mert sajnos a kezdők leg-legnagyobb többsége azt hiszi:vesz egy jobb kamerát és akkor már megy esküvőfotózásra stb profinak állítja be magát. Ez itt a baj. Sértődni lehet, csak akinek nem inge, nem veszi magára...
2015. okt. 6. 16:57
 9/26 A kérdező kommentje:
Mindegy, akkor is meg fogom venni, mivel kaptam értelmesebb válaszokat is. :)
2015. okt. 7. 17:12
 10/26 anonim ***** válasza:
45%
Akkoris megveszed mert mások eldöntötték helyetted. Akkor mi a francnak érdeklődtél ha úgyis megveszed? Apu anyu fizeti legalább?
2015. okt. 7. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!