Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen E-Mount APS-C Objektive...

Milyen E-Mount APS-C Objektivet ajánlotok éjszakai / asztrológia (astrophotography) (pl tejút) felvételekhez?

Figyelt kérdés

A jelenlegi felszerelésem:

Sony A6000 + SELP18-105G

és gondolkozom, hogy mivel tudnám kiegészíteni.

- SEL20F28 elég esetleg? (UW koverter nélkül is) vagy nyuljak mélyebben a zsebembe és legyen pl:

- SEL1018

vagy valami egyéb márka?

Örülük minden tippnek és tanácsnak.

Köszi szépen!

2015. okt. 1. 13:19
 1/2 A kérdező kommentje:
Lehet nem teljesen egyértelmű a kérdésem. Szóval egyenlőre nem feltétlenül akarok plusz objektíveket venni, hanem azzal gyakorolni ami van. Ha nem megy akkor is inkább olcsóbb objektívekkel gyakorolnék szívesebben. Szóval tudom, hogy power zoom objektivet nem csillag fotozásra találták ki, de elviekben meg tudom e azzal is oldani, vagy legalább egy pancaket szerezzek be. (Ezekkel az objektivekkel kevés kép van fent ilyen asztro témában flickren...)
2015. okt. 1. 13:45
 2/2 A kérdező kommentje:

közben találtam egy ilyen linket, ami pont jól összehasonlítja ezeket a lencséket:

[link]

2015. okt. 1. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!