Fel ne vedd kérdező ezt a lelki nyomorékot. A döntést már meghoztad mielptt a kérdést kiírtad mi max megerősítettük. Jó szórakozást és sok örömet kívánok a géphez.
2015. okt. 7. 20:33
12/26 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm szépen. :)
Utolsó előtti, ne is haragudj, de lerí a kommentedről hogy zavar hogy ilyen gépet veszek, tán az irigység beszél belőled? :) Eltudom dönteni az árkategóriát, és én fizetem csak hogy elszomorítsalak. ;)
2015. okt. 7. 23:13
13/26 anonim válasza:
Én is most keresgélek első komolyabb gépet, és én is pont ugyan így választottam. Nikon D3200 + obik, és nem holmi jött-mentek ajánlották...
2015. okt. 8. 23:24
14/26 A kérdező kommentje:
Utolsó, pontosan :) Nem is a véleményekkel van a baj hanem amilyen irigy stílusban van megfogalmazva. Én holnap megyek megvenni a gépet, remélem neked is beválik majd. :)
2015. okt. 9. 17:28
15/26 anonim válasza:
Nem vagyok irigy nekem D60 van, az is jó gép, engem az zavar hogy mindenki d3200at vesz, mintha csak az lenne, ráadásul két nagyon alap optikával, holott létezik használt piac is valamint jobb gépek ennyiért. Én pl. a régi objektíveket többre becsülöm ezektől a mai kitobjektivektől... ja még egy,,, másik dolog, hogy kell tele objektiv? vegyük a legolcsobb tamront vagy sigmát, és menjünk szafarizni, az igaz hogy süt a kép a CA-tól... na mindegy, vedd meg és gyakorolj, de a képeidre kiváncsi lennék azért.
2015. okt. 9. 21:41
16/26 A kérdező kommentje:
Ki beszélt itt Tamron és Sigma tele obiról? :D
Ki mondta hogy "szafarizni" mennék, vagy rendezvényekre fotózni? :D Istenem, ilyen buta embereket mint a föld... Nem mindegy neked mire használom a gépem, hogy milyen képeket készítek vele? Nem az én dolgom? Én csak tapasztalatokra voltam kíváncsi, erre jön egy "Menő Jenő photography" oldal szerkesztője aki leugatja azt, aki egyből vesz egy alap obi mellé egy telét. És? Kimondta hogy első alkalommal a 55-300-ast teszem fel? :D Talán nem akarom megvenni 105.000-ért a vázat 18-55-s obival, aztán rá fél év múlva + 100.000-ért a 55-300-ast. ;) Örülök a D60-as gépednek, de ha én D3200-at szeretnék mi azzal a bajod? Ha meg olyat vennék mint a tiéd akkor meg az lenne a baj. :D Azt meg eltudom dönteni hogy szeretnék e használtat venni.
Te az élő fába is belekötsz csak hogy neked legyen igazad?
2015. okt. 10. 00:06
17/26 anonim válasza:
bocs, de se menő jenő nem vagyok, se fotografi, és weboldalam sincs , pedig web programozo vagyok. és mondd csak kedves kérdező, régi manuális obit tervezel venni?
2015. okt. 10. 07:40
18/26 anonim válasza:
Persze. Vegye meg az ember a több éves gépet.. Ráadásul kitudja mennyi expóval. És lehet 2 hét múlva lehet cserélni, ami annyiba fog kerülni mint a gép.
2015. okt. 10. 08:49
19/26 anonim válasza:
Egyébként ezen az oldalon nem kell segítséget várni. Mindenki megnézi melyik a legmenőbb/legdrágább gép, és neki olyan van. :)
2015. okt. 10. 08:50
20/26 anonim válasza:
D3200 Meg teljesen rendben van. Ennyi pénzért bőven megéri.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!