Milyen fényképezőgéppel lehet elérni ehhez a képhez hasonló csúcs hatást?
Nagyon tetszik a minősége. Tudom, hogy nem csak a gép és az objektív számít, de milyen géppel "lehetséges" ilyen minőségű portré fotó készítése?
ez egy HDR kép, ilyet akár egy iphone is tud lőni neked ( [link]
Igazából több darab különbözően exponált képből rakja össze, a legegyszerűbb esetben egy normál expozíció mellé egy alul és fölül exponált képet is készít a gép (gyk 3db fotó nagyon rövid időn belül), majd úgy illeszti össze, hogy a sötét részek a felül exponált képről jöjjenek a világosak pedig az alul exponáltról.
Van rá millió APP is ha mobillal akarod csinálni, amik gyakorlatilag az egészet elvégzik, de persze lehet mindenféle képszerkesztővel is varázsolni.
Hát nem tudom... a fény a legfontosabb forrás az tény.
De h bármivel készíthető ilyen kép? Amin látszik a legkisebb szőrszál a karon, és a legvékonyabb hajszál a hajon. Amit linkeltem képet nem igazán jó a felbontása, de csupán csak azért mert romlott a felbontásbeli minősége. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy egy iphonnal ilyet lehet lőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!