Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Canon Eos 100D vagy Nikon D3200?

Canon Eos 100D vagy Nikon D3200?

Figyelt kérdés

Nem teljesen kezdő fotós vagyok, de az első DSLR gépem lenne. Egy összehasonlító oldalon a canon által készített képeket szebbnek láttam, élesebbnek.

Egyébként újszülött, baba, várandós fotózásra szeretném használni! És egyenlőre max 150 ezret szeretnék gépre költeni...

A canonban az is megfogott hogy kicsi a váza.. 53 kg-os kiskezű nő vagyok, lehet ez megfelelőbb lenne nekem?

Ha fejlődni szeretnék felfelé. milyen objektívet ajánlatok hozzá??

#canoneos100d
2015. szept. 25. 09:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A kezdők?

És annak mi köze van ahhoz, hogy a gép milyen képet készít.

Ugyanazon kezdő kezében a bridge és a DSLR is ugyanazt a végeredményt adja majd esztétikai szempontból. A bridge képe viszont technikai minőség szempontjából gyengébb lesz, akárhová állította a módtárcsát.

A meg szintén nem állja meg a helyét, hogy a kép attól lesz jó vagy rossz, hogy automata vagy manuális módban fotózzák. Ez technikailag nem befolyásolja a képet esztétikailag meg tök mindegy.

De, hogy a kérdésre válaszoljak, a Nikon D3200 képminőség szempontjából egy fokkal jobb a Canon 100D-nél. Dinamikaátfogásban, színmélységben és zajtalanságban is egy kicsivel jobb.

2015. szept. 26. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!