Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen filmes fényképezőgépet...

Milyen filmes fényképezőgépet tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
Analóg, full manuális, retro gép kéne, lehetőleg valami normális, nem belépő szintű/alsó kategóriás cucc. Kezdő fotós vagyok, de gyorsan tanulok, érdekel a dolog, nem akarom azt hogy x idő múlva új gépet kelljen venni mert "kinövöm". Természetesen azért lehetőleg ne csillágászati összegekről beszéljünk (max. 20k-t szánnék rá). Konkrét típusokat szeretném, ha ajánlanátok.

2015. szept. 18. 20:17
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Az ISO, Záridő és Rekeszelést tudom mi, utána néztem, képekkel is szemléltetve van. Annak nem látom sok értelmét, hogy olyan gépet használjak, ami nem tetszik, csak a kedvet venné el az egésztől. Arról nem is beszélve hogy előbb-utóbb mindenképp váltanom kell majd analóg gépre. Mint ahogy a másik kérdésben is írták, előtte már millióan megtanultak fotózni analóg gépeken.
2015. szept. 20. 19:51
 22/27 anonim ***** válasza:

Nézd, az Atlanti óceánon is milliónyian átkeltek ócska fából épült vitorlásokon, de azért csak kényelmesebb egy 777-es Boeing ülésében italt kortyolgatva tízenegynéhány óra alatt biztonságban átérni, mint hetekig hánykolódni egy vitorláson, és imádkozni, hogy elsüllyed e...

Meg lehet csinálni? Igen, persze a vikingeknek is sikerült. Érdemes? A fenéket :)

2015. szept. 20. 20:01
 23/27 A kérdező kommentje:
Hát azért szerintem nagyon nem mindegy hogy valaki hetekig hánykolódik és az élete is kockán forog, vagy csak macerásabban fogja megtanulni a fotózást... azért a kettő közel sem ugyanaz.
2015. szept. 20. 20:25
 24/27 A kérdező kommentje:
Na jó, rendben, akkor ajánljatok digitális fényképezőket kezdésre.
2015. szept. 20. 20:32
 25/27 anonim ***** válasza:

Persze, itt nem az életedről van szó, csak $$$$$$-ról

[link]

:)

de nem akarlak tovább győzködni, ha mindenképpen bele akarsz vágni a full manuál világba én a helyedben még mindig valami 3-5000HUF gépet vennék, elkattintanék pár tekercs filmet, aztán ha nem jön be, akkor pár ebéd árát veszítetted csak.

Amúgy a családban nincs senkinek kölcsönbe egy régi gépe? Meglepődnél, hogy miket rejtenek a nagyszülők, nagybácsik gardróbjai, nekem is van vagy 4-5 ilyen régi gépem dísznek :)

2015. szept. 20. 20:33
 26/27 A kérdező kommentje:
Van egy régi Canon Prima Junior kompakt gépünk. De ez minden.
2015. szept. 20. 20:35
 27/27 anonim ***** válasza:
Az volt az első saját gépem :)
2015. szept. 20. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!