Milyen belépő szintü DSLR-t vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék komolyabban megismerkedni a fotózással, ezért vennék DSLRt, mert mostani Samsung ST1000 kompaktomat meguntam. De járok fotó/videó szakköre tehát nagyjából tisztában vagyok a dolgokkal. A keret 140-150 misi bár, ha nagyon muszály 190-200. Ebayen találtam bundleket, ezek megérik, mert minden van benne, ami elsőre kell?2015. aug. 27. 11:53
11/11 anonim válasza:
Tudásban, kiegészítők terén szerintem mostanában a Nikon D3200 az ideális választás.A zajszintje magas érzékenységen egy picit jobb mint az említett Sonyé és jobb a Canon 1200D-nél, bár magas ISO szinten minden gép zajos.
Ebay bundle-t csak akkor éri meg venni ha egy vagy max 2 objektívvel árulják. Minden egyéb kiegészítő (állvány, táska, szűrők, konverterek) többségében használhatatlan kínai vacak. Érdemesebb lassabban, az igényeid szerint építkezni. Nem biztos, hogy konverterekre vagy színszűrőkre lesz szükséged, akkor meg minek kiadni érte pénzt, még ha pár dollárt is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!