GoPro-sok, vagy akik értenek hozzá! Milyen módban érdemes videókat felvenni?
GoPro hero 4 silverrel melyik módban érdemes felvenni, hogy a kép a lehető legrészletesebb legyen? Nincs olyan eszközünk ami a 4k-t lejátszaná. Instagramra is töltenék fel egy-két videót, viszont az mindig leeontja a kép és videó minőséget, arra a célra nem tudom mi lenne a legjobb ( nem gopros videókra és képeket gondolok, az összeset lerontja) 1080p 60fps tudnám állandóan használni? Milyen fényviszonyokban melyik beállítás a legjobb?
És a halszemoptikát lehet állítani, hogy ne kerekítse le mindig annyira a képet? Mert láttam egy-két videót és mindig picit más, ugyanannál az embernél is. Vagy ez attól függ mekkora látószöget állítok be?
Milyen kiegészítőket érdemes hozzá vásárolni? Bármilyen sisakhoz lehet csatlakoztatni azokkal a "kütyükkel" amiket alapból adnak hozzá?
Bocsi a sok kérdésért de elég bonyolult egy szerkezet :D
a kiegészítők egy hosszú téma, na meg egy újabb cam ára lenne, ha speckó ehhez szeretnél mindent, de természetesen nem minden sapkához jó pl.
a Silvernek az fps-e ugye fele mint a Blacknek, de így se rossz, tulképpen az akciócamok közül ez a GoProk a legjobbak sztem, aki meg sok kimerevített akcióképet akar, annak a Black kell.
4 K-ra állítani semmi értelme, hiszen nincs olyan eszköz ami le tudna játszani ekkora felbontást (ha csak nem akarod kivetítőkre tenni). a FullHD bőven elég, és igen, a 60 fps se rossz, ha gyors mozgású videokat csinálsz, mert alapesetben bőven nagyon sok ez is ... Mire szeretnéd? milyen sportra?
a többi kérdésed meg annyira specifikus h kéne tudni hozzá a körülményeket. halszemoptikának nincs értelme sztem, és minél szélesebbre állítod a látószöget, nyilván annál kevésbé lesz részletgazdag a kép, de ez megint függ az igényektől, hiszen szinte mindegyik hely, ahova fel tudod tölteni, automatikusan bekicsinyíti neked, azaz megint ott kötünk ki h felesleges az extra jó minőségű és minél magasabb fps-es felvétel mert csak a helyet foglalja a kártyán, de aztán a végeredmény úgyse lesz jobb. de szal tudni kéne sok egyebet is a válaszokhoz ....
kőszi a válaszokat! :)
Ezek szerint elég lenne nekem valamelyik régebbi kiadás?
És azok közül melyik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!