Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » GoPro-sok, vagy akik értenek...

GoPro-sok, vagy akik értenek hozzá! Milyen módban érdemes videókat felvenni?

Figyelt kérdés

GoPro hero 4 silverrel melyik módban érdemes felvenni, hogy a kép a lehető legrészletesebb legyen? Nincs olyan eszközünk ami a 4k-t lejátszaná. Instagramra is töltenék fel egy-két videót, viszont az mindig leeontja a kép és videó minőséget, arra a célra nem tudom mi lenne a legjobb ( nem gopros videókra és képeket gondolok, az összeset lerontja) 1080p 60fps tudnám állandóan használni? Milyen fényviszonyokban melyik beállítás a legjobb?

És a halszemoptikát lehet állítani, hogy ne kerekítse le mindig annyira a képet? Mert láttam egy-két videót és mindig picit más, ugyanannál az embernél is. Vagy ez attól függ mekkora látószöget állítok be?

Milyen kiegészítőket érdemes hozzá vásárolni? Bármilyen sisakhoz lehet csatlakoztatni azokkal a "kütyükkel" amiket alapból adnak hozzá?

Bocsi a sok kérdésért de elég bonyolult egy szerkezet :D

2015. júl. 27. 16:07
 1/5 anonim ***** válasza:

a kiegészítők egy hosszú téma, na meg egy újabb cam ára lenne, ha speckó ehhez szeretnél mindent, de természetesen nem minden sapkához jó pl.

a Silvernek az fps-e ugye fele mint a Blacknek, de így se rossz, tulképpen az akciócamok közül ez a GoProk a legjobbak sztem, aki meg sok kimerevített akcióképet akar, annak a Black kell.

4 K-ra állítani semmi értelme, hiszen nincs olyan eszköz ami le tudna játszani ekkora felbontást (ha csak nem akarod kivetítőkre tenni). a FullHD bőven elég, és igen, a 60 fps se rossz, ha gyors mozgású videokat csinálsz, mert alapesetben bőven nagyon sok ez is ... Mire szeretnéd? milyen sportra?

a többi kérdésed meg annyira specifikus h kéne tudni hozzá a körülményeket. halszemoptikának nincs értelme sztem, és minél szélesebbre állítod a látószöget, nyilván annál kevésbé lesz részletgazdag a kép, de ez megint függ az igényektől, hiszen szinte mindegyik hely, ahova fel tudod tölteni, automatikusan bekicsinyíti neked, azaz megint ott kötünk ki h felesleges az extra jó minőségű és minél magasabb fps-es felvétel mert csak a helyet foglalja a kártyán, de aztán a végeredmény úgyse lesz jobb. de szal tudni kéne sok egyebet is a válaszokhoz ....

2015. júl. 30. 10:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Síeléshez, lovagláshoz, biciklizéshez szeretném használni :)
2015. júl. 30. 11:18
 3/5 anonim ***** válasza:
ahhoz 4 K semmiképp se kell. fullHD abszlút tökéletes. és a magasabb fps is csak akkor, ha szándékozol kimerevíteni képkockákat vagy belassítani felvételeket. "sima" visszanézéshez nem kell semmi extra, mondjuk egyedül síelésnél érdemes a fénnyel variálni, mert ott a hó nagyon visszaveri, ott majd figyelj oda. de ha csak nem a táj is lényeg, akkor nagy látószög semmiképpen se kell egyikhez se sztem.
2015. júl. 30. 20:27
 4/5 A kérdező kommentje:

kőszi a válaszokat! :)

Ezek szerint elég lenne nekem valamelyik régebbi kiadás?

És azok közül melyik?

2015. júl. 30. 21:50
 5/5 anonim ***** válasza:
na jó de megint sok mindent kéne ehhez tudni. milyen célból készíted a felvételt? csak haverokkal visszanézni és baromkodni? mert akkor tök felesleges a 4-es tudása, meg 4 K meg tudom is én, egyszerűen ki se tudod használni azokat a dolgokat, amiket az tud. úgyhogy sztem elég lenne igen, de még mindig nem tudom a célt. azt már mondtad, hogy miket vennél vele, de milyen célból? mit csinálsz utána a felvétellel?
2015. júl. 31. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!