IPhone 4S -em van. Szeretnék venni mellé egy iPad 2-t, hogy könnyebben tudjak internetezni vele és videókat nézni, mert nagyobb a képernyője. Szerintetek érdemes vennem egy iPad 2-t?
Figyelt kérdés
2012. febr. 25. 00:59
1/7 anonim válasza:
ÉN pont ezért vettem egy Galaxy NOTE-t. Volt Galaxy S-em , és Galaxy TAB-om. De kettő együtt hogy néz már ki ? Így mikor megjelent a Galaxy NOTE , mind két régi készülékemet eladtam és megvettem a NOTE-ot. Azóta is boldog tulajdonosa vagy :)
2/7 anonim válasza:
Én vettem az i4 mellé ipad2-t, gondolván, ha megbánom, árában el tudom adni. Ezt a választ ipad2-ről írom, tehát nem bántam meg:) Annyi, hogy mostanában ritkábban veszem elő a laptopom.
3/7 anonim válasza:
Szerintem várd meg az Ipad 3-at, a 2048x1536-os felbontás kicsit jó lesz.
4/7 A kérdező kommentje:
És az ipad 3 mikor jön ki?
2012. febr. 25. 08:52
7/7 anonim válasza:
nekem van egy iphone-om és egy ipad2-m.
mindkettő nagyon jó. viszont amióta van ipad-om, az iphone-t alig használom. A két eszköz nagyjából tök ugyanazt tudja, gyakran érzem azt hogy az egyik felesleges. viszont ha van költenivaló pénzed akkor vegyél, ha ki vagy számolva akkor nem javaslom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!