Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen tabletet érdemes venni...

Milyen tabletet érdemes venni aminek viszonylag nagyobb a kijelzője? Ezek lejátszák azokat a videókat amiket a pc. K is? Mobilnettel működnek?

Figyelt kérdés
2012. dec. 16. 15:26
 1/10 anonim ***** válasza:

Menj el egy MediaMarktba, nézd meg és döntsd el, mekkora az a nagyság, amely Neked megfelel. Ezt én nem tudhatom.

Igen, sok közülük ugyanúgy le tud játszani megfelelő kodekkel videókat.

Vannak ezek között SIM (azaz mobilnet) kártyát fogadni tudó készülékek, olyat kell választani és lesz mobilneted is.

2012. dec. 16. 15:34
 2/10 zaphiel válasza:
hát ha sima usb mobil nettel szeretnéd azt is meglehet oldani egy bizonyos OTG kábellel! Ezzel a kábellel elméletileg minden tábla működik de ha rám hallgatsz nexus 7 vagy nexus 10 esetleg ipad mini alá ne adj! a többinek a képernyője annyira rossz minőségű hogy az valami botrány!
2012. dec. 16. 15:36
 3/10 anonim ***** válasza:

Azért én nem állítanám, hogy az AURORA2 IPS kijelzője a maga 1024*600-as (160DPI) felbontásával botrány...

Inkább az általánosítás az...

2012. dec. 16. 15:44
 4/10 zaphiel válasza:
igen mert egy 10" táblagépben nem botrány hogy 1024*600 felbontással működik míg a 7" nexus 7 1280x800 (216 ppi) végülis igazadvan ez tényleg nem olyan nagy probléma!
2012. dec. 16. 16:04
 5/10 A kérdező kommentje:
őszintén szólva elsőre mediaba mentem be. Ott tájékoztattak,hogy meg kell vennem még egy kártyafüggetlen sticket ahhoz, hogy netezni tudjak. Pedig ugye elvileg ott a vifi is ha megosztom.
2012. dec. 16. 16:32
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem értelek, tisztázzunk valamit.

1. A mobilnet (ez volt a kérdésben) az a mobilhálózatot használva MŰKÖDIK, használatához jogosultság, előfizetés és mobil stick vagy SIM kártyahely kell a tabletbe.

2: MINDEN tablet rendelkezik WiFi lehetőséggel, mint hardverrel, bárhol, ahol van számára elérhető hálózat (otthon WiFis router, városban nyílt WiFi helyek, McDonalds, szállodában vendégként a recepció környékén), akkor minden további nélkül lehet netre csatlakozni, böngészni.

2012. dec. 16. 20:45
 7/10 A kérdező kommentje:
mit is nem értel?
2012. dec. 17. 10:55
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez van a kérdésedben:

"Mobilnettel működnek?"

Aztán ezt írod:

"Ott tájékoztattak,hogy meg kell vennem még egy kártyafüggetlen sticket ahhoz, hogy netezni tudjak.

Ezt kiemelem!: Pedig ugye elvileg ott a vifi is ha megosztom."

A WiFi NEM mobilnet!!, kérdésed a mobilnetre vonatkozott és a boltban Téged jól tájékoztattak.

Na ezt nem értettem.....

2012. dec. 17. 18:59
 9/10 A kérdező kommentje:
de a mobiknetet dugnám a ruterre
2012. dec. 17. 19:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Látod, már megint értetlen vagyok.

Ha a mobilnetet rádugod a routerre (aminek WiFisnek kell lennie), akkor már teljesen mindegy, hogy milyen WiFi képes eszközzel kapcsolódsz rá a router WiFi részére.

Ha a tablettel kapcsolódsz rá, akkor értelmetlen a kérdés, hogy a tablet mobilnettel működik-e. Mert ekkor már WiFin keresztül netezel.

2012. dec. 17. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!