Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen fényképezőgépet ajánlan...

Milyen fényképezőgépet ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már régóta szeretnék beruházni egy gépre, de én nem nagyon értek hozzá. Süteményeket szeretnék majd fotózni a blogomhoz, plusz használnám még hétköznapi dolgokra is. Nem kell hogy sokmindent tudjon, leginkább az lenne a fontos hogy szép tiszta képeket lehessen csinálni vele. Nem szeretnék rá sokat költeni (100ezer nél többet) koszonom!!
2015. jún. 20. 18:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2015. jún. 21. 19:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Az nem lényeg hogy 100 alatt kell maradon a felszerelés? az xa1 már tényleg sokm
2015. jún. 21. 21:00
 13/14 anonim ***** válasza:

100 ezer alatt is maradt.

Képminősége nagyon jó, tiszta ahogy kérték.

Kb. 19 cm széles területet fog be, ami elég egy tányéron lévő süti szép befotózásához. Makró objektívre itt nincs feltétlen szükség, mert nagyon közelről nem guszták az ételek.

A nagy szenzor viszonylag zajmentes képet ad (bármelyik kompakt-bridge-nél messze jobbat), és elég kis mélységélesség, erősebb háttérelmosás is elérhető nagy gyújtótávolság nélkül is.

Nem túl nagy, hogy a hétköznapokban szívesen magával vigye az ember ha fotózni akar. Egy átlag kompaktnál többnyire nagyobb, az átlag bridge-nél viszont kisebb.

Kezdőként is használható, hiszen van rajta full automata mód, de haladóként is, ha belejön a sütifotózásba.

Hol itt a probléma?

Mindenesetre ezeknek a képeknek a nagyját simán meg lehet vele fotózni, ilyen minőségben, ha ügyesebb a fotós: [link]

2015. jún. 22. 09:39
 14/14 anonim ***** válasza:
De amit én ajánlottam olcsóbb :) amúgy tetszik az x-a1 is, de nekem hiányzik legalább az evf...
2015. jún. 22. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!