Melyik Nikon fényképezőgépet ajánlanátok főleg utazáshoz? Imádok utazásokon fotózni. Ár: 50-60 ezer max.
Le szeretném cserélni a régi fényképezőgépemet, de csak Nikon jöhet szóba. Melyiket ajánlanátok? Ezeket nézegettem:
Coolpix L340
Coolpix L31
Coolpix S3700
Coolpix S9600
Milyen paraméterekre figyeljek elsősorban? Pixelszám, zoom, stb.
Legideálisabb gép az utóbbi, a Coolpix S9600, az L340 nagy hogy cipelje az ember, annyival többet nem tud. A másik kettőt meg el kell felejteni... semmire nem valók.
Tehát a Coolpix S9600 amit vegyél. Szerintem.
Egyértelműen Coolpix L340!
A többinek kicsi a váza, nincs fogása. Ez sokkal jobban használható, jobban kezelhető.
Mire figyelj? Minál nagyobb legyen a CCD mérete, annál jobb lesz a képminőséged! Lehetőleg gyár lítiumos akkumulátora legyen, azok bírják a legjobban.
Utolsó: nem feltétlen lesz jobb a minőség ha egy gyenge szoftver van mellé és rossz objektív van elé pakolva.
Ennek a Fuji gépnek pl. 1/2 col érzékelője van, ami nagyobb mint az átlagos kompaktoké, újabb is mégis elég tré képeket készít... [link]
és ez az én gépemnek a képe, ami 2006-os és 1/2.3"-os CCD-je van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!