Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen fényképezőgépet vegyek?

Milyen fényképezőgépet vegyek?

Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni fényképezni. Többnyire városban használnám, nagyon ritkán vidéken vagy a természetben is. Még soha nem vettem komolyabb gépet, szóval azt sem tudom hol kéne kezdeni. Pénzzel nincs gond de valami humánus árra gondoltam így az elején, tehát 100k alatt az tuti. Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2015. ápr. 12. 18:54
 1/2 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 12. 20:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Egy jobb kategóriájú bridge vagy kompakt kell ilyenkor, ha városban akkor legyen nagy látószög, ha természetben legyen jó tele (100-200mm). Mindezt jó fényerő mellett. De azért ez a mondat szokta piszkálni a csőröm: pénzzel nincs gond, pénz nem számít és a többi... milyen jó hogy az embereknek van rá keretük, és bemennek a boltba és vesznek találomra egy gépet, aztán p módban használják végig... aki meg használná is nincs rávalója. Én speciel egy Sony Alpha 58k-t vennék magamnak vagy egy Fujifilm X-A1-et.
2015. ápr. 21. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!