Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Használt objektívek az új...

Használt objektívek az új áruk hány százalékát érik reálisan?

Figyelt kérdés

Lenne néhány objektívem amiket már nem használok, így eladnám őket.

Nem szoktam sem adni, sem venni használt dolgokat így nem nagyon tudom mennyit érhetnek reálisan.

2007-2010 között vásároltam újan őket. Minden gyári tartozékuk, papírjuk, dobozuk megvan. Hibátlan állapotban vannak. Én és a feleségem használtuk őket. Amatőr fotósok vagyunk, nem napi használtban voltak.

Ezekről van szó:

Nikon AF-S 50mm f/1.8G

Tamron AF 90mm f/2.8 Di SP Macro

Tokina AT-X Pro 11-16mm f/2.8 DX

Nikon AF-S 18-200mm f/3.5-5.6G DX ED VR

Új áruk hány %-át érhetik?

2015. jún. 19. 22:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezek között vannak jó objektívek, amik szoktak forogni a használt piacon. Azzal kezdeném, hogy megnézem, mások mennyiért kínálják. Írhatunk százalékokat, de a kereslet-kínálat dönt. Adtam már el objektívet 90%-on, de 60-on is. Sok múlik azon, mennyi ideig tudod hirdetni.
2015. jún. 19. 22:30
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi!

Igen vannak jó objektívek. Főleg a Tokina. Nagyon szeretem, mintha a fogam húznák, dehát sajnos full frame-re már nem jó:(

Nézegetem az árakat. Csak sajnos nem igen találok itthon eladókat. Ebay-es árakhoz meg nem nagyon akarok árazni. Itthoni árak gondolom kicsit máshogy alakulnak. Meg ott is elég nagy szorás van az árakban.

2015. jún. 21. 14:54
 3/3 anonim ***** válasza:

1. 35.000Ft,

2. 90.000Ft,

3. 120.000Ft,

4. 190.000Ft

-> árukereső oldal mostani árai alapján szerintem ennyit érhetnek, de még ebből is alkudni fognak.

Tudnál küldeni pár képet mindegyik objektívvel ami készült és úgy érzed megosztható idegennel? Csak kíváncsi vagyok hogy ezek a drága objektívek mire képesek. Köszi.

2015. jún. 21. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!