Fényképezőgépet szeretnék vásárolni 40-50e ft körüli értékben. Nikon l830 és Sony DSC-H300 között vacilálok. Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni? (válaszaitokat kérlek indokoljátok)
Komolyabb fotózásra kell?
Nekem Samsung DV150F készülékem van, és imádom.
Nagy a memóriája, elöl is van képernyője így szelfizni is tök jól lehet vele xd Wifis, ezért a képeket rögtön meg lehet osztani, és netezni is lehet rajta. Képszerkesztő, modellpaletta, gyerekmód, kép,videó szúró,mozgóképeket is lehet vele csinálni. Jól zoomol, nem romlik a minőség. És jó a színválasztéka, én nagyon szeretem. 30 000 körül volt.
ja és strapabíró, már többször is leejtettem, de nem lett semmi baja xdxd
Másfél éve van meg.
A megapixeltől egyáltalán nem függ a képminőség. Az csak a kép méretét határozza meg. Ugyanakkor érzékelő esetében például egy 12 megapixeles gép szebb képeket készít, mint egy 24 megapixeles. A Canon SX510HS azért is jobb a Nikon L830-tól, mert van benne manuális mód, azaz saját kezűleg tudod állítani a blendét, a záridőt, az ISO-t, meg egy csomó dolgot. Így némi gyakorlással és utánajárással sokkal szebb képeket fogsz lőni, mint amilyeneket automata módban lőnél más géppel.
Ezeket mindenképpen olvasd el:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!