Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Melyik fényképező márka az...

Melyik fényképező márka az amelyik a legjobb minőség képeket készíti? Sony, Canon, Nikon?

Figyelt kérdés

2014. nov. 10. 19:50
 1/7 anonim válasza:
Canon
2014. nov. 10. 19:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerinted ha lenne ilyen, hogy "a legjobb", akkor miért vennének az ermberek mást?

Nincs legjobb. Van jó és kevésbé jó, de nincs "a legjobb".

2014. nov. 10. 20:22
 3/7 anonim válasza:
Alapszinten a Canon egy icipicit jobb a Nikonnál. A csúcskategória a Mamiya, Hasselblad, Horseman stb. :) De nagyon jó megoldás lehet egy full frame Canon gép mondjuk Tokina objektívvel. Azok már durván jó képek lesznek.
2014. nov. 11. 00:27
 4/7 anonim ***** válasza:

A Canon jobb, mint a Nikon? Hát ezt eddig nem tudtam.

Minden Canon jobb, mint bármelyik Nikon? Vagy csak kategórián belül jobbak? És ezt tényekkel is alá tudod támasztani? Vannak független források, amik ezt állítják?

És mi van azzal a Tokina pbjektívvel? Most adhatom el az összes L-es obimat, mert hirtelen kiderült, hogy a Tokinák jobbak?

2014. nov. 11. 04:52
 5/7 Pömpő válasza:
Elfogult Canonos vagyok azt szeretem, de a nikon se rossz a sony se de ahhoz viszonylag kevés objektív van.
2014. nov. 12. 20:39
 6/7 anonim válasza:
Egy Sony is csinálhat olyan képeket mint egy Nikon vagy egy Canon, attol függ hogy milyen modelleket hasonlitunk össze. Mind a 3 nagyon jo márka, azt kell nézni gyogy mit tudnak. Csinálhat egy Fuji is olyan jo képet mint egy Nikon. Nekem ez a véleményem.
2014. dec. 2. 15:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Melyik az a fazékmárka, amelyik a legfinomabb levest készíti?
2014. dec. 2. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!