Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Szenvedélyem a fotózás, rettenetesen imádok fotózni, ez a hobbym, bár eddig még csak 5mp-es felbontású telefonnal próbálkoztam, de többen is dicsérték, hogy egész szép képeket készítettem.

Szeretnék továbbra is ezzel foglalkozni, egyenlőre csak hobby szinten, de már rendes fényképezőgéppel.

Sajnos csak az olcsóbb kategóriában keresgélhettem, ami nálunk 60-70 ezer alatt van, és úgy véltem, hogy ez a legjobb ebben a kategóriában: Nokia Coolpix L330 Digitális fényképezőgép.

[link]

Mit gondoltok errről?:)

2014. okt. 10. 16:42
 1/7 A kérdező kommentje:
Vagy ha esetleg tudnátok ajánlani jobbat, nyugodtan:)
2014. okt. 10. 16:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez egy teljesen automata gép, tanulásra nem alkalmas. Olyat válassz, amiben vannak manuális beállítási lehetőségek.

Pl.: [link]

vagy [link]

2014. okt. 10. 17:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Egyrészt, ahogy az előző hozzászóló is írja, keress olyan gépet, amin van manuális üzemmód, nem csak automata.

Másrészt, ha már ez egyáltalán felmerül, akkor esetleg gondolkozz el azon, hogy szenvedélyes fotóslétedre hogyhogy erre nekünk kell felhívni a figyelmedet?

Ha oly rettenetesen imádsz fotózni, akkor talán ideje lenne elkezdeni tanulni is, nem? Kezdve az alapoknál. A képeid ugyanis nem attól lesznek jók, hogy 5 Mpx-ről 12 Mpx-re váltasz. Konkrétan ennek semmi jelentősége nincs.

És harmadszor, ha már a jó képek szóba kerültek: ne a nagyival, a szomszéd Pista bácsival és az osztálytársakkal véleményeztesd a képeidet, mert ők 1) nem értenek hozzá, 2) jót akarnak neked - úgyhogy csak azt fogják mondogatni, hogy hű, de jók. Mutasd meg a képeidet hozzáértőknek. Töltsd fel olyan weboldalakra, ahol a többi fotós (amatőr, profi, kezdő, tapasztalt) megnézheti, véleményezheti. És ha ők is azt mondják, nagyon jók, akkor lehet kicsit örülni. Ha mást mondanak, akkor pedig mélyen magadba szállni, és nem megsértődni, hanem tanulni, tanulni, tanulni.

2014. okt. 10. 17:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Canon SX510 HS:

[link]

Ennyiért egyértelműen ez a legjobb tanuló gép, teljes M móddal. Van benne manuális fókusz is nemcsak AF.

2014. okt. 11. 11:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Wi-Fi csatlakozás?:o
2014. okt. 11. 12:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, Wi-Fi csatlakozás. Az roppant fontos a mai világban, anélkül nem is lehet jó fotókat készíteni.
2014. okt. 11. 13:07
 7/7 A kérdező kommentje:
De ez pontosan mit jelent?
2014. okt. 11. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!