Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mit gondoltok erről a kameráról?

Mit gondoltok erről a kameráról?

Figyelt kérdés

JVC GZ-E305

[link]

Megéri megvenni, vagy gyűjtsek pénzt inkább egy DSLR-re? És hogyha igen, akkor mit javasoltok? Nem annyira kezdő videós vagyok, csak régi a felszerelésem, illetve sokáig mobilt használtam (meg is szenvedtem vele szerkesztésnél --> állítólagos 30 fps és a képjavítás).

2014. júl. 20. 17:53
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem gyűjts még DSLR-re !

amúgy mennyire gondolkodsz nagyban a videózással kapcsolatban? :) mert ha mondjuk a fotózás is érdekelne, akkor szerintem canon eos 550D, 1100d is jó lenne.

Nikonokban nem vagyok otthon..

2014. júl. 22. 12:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Láttam az oldalon, hogy valaki a Canon EOS M - tükör nélküli gépet emlegette. Na ez engem is megfogott, mind árilag, mind minőségileg! Tudnál róla egy gyors véleményt mondani? :D
2014. júl. 22. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!