Nagyon kezdő vagyok de imádok fotózni és szeretnék venni egy gépet. Használtra gondoltam, Nikon d40-esről mit gondoltok?
Objektívvel. Nem értek hozzá,ezért kérném a segítségeteket.Megérné megvenni 4Gb-s kártyával,táskával,kábellel?Jó gép?
Kicsi gépem most is van,de nem készít jó fotókat.Legjobban olyan kéne,amivel portrékat és tájképeket tudok fotózni, jól fókuszál és éles képeket készít.
Kézi élességállítás módja: nincs
A megapixel semmit nem jelent, egy darab szám élgen földön, hogy mekkora a képméret. Példának okáért a FullHD felbontás ~2 megapixel, ha képet akarsz megjeleníteni rajta, a 3MP nem fér i rá (az 2048×1536).
Javaslom olvasd el: [link]
Egyébként az én véleményem az, hogy tanulni teljesen korrekt, a 6 MP elég bőven (nekem a Canon 30D-m 8 MP, felbontásban kb. 100×60 pixel plussz jelent). Inkább legyen egy jó objektíved, mivel azt később is tudod hasznosítani, mikor vázat váltassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!