Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mi a véleményetek erről a képről?

Mi a véleményetek erről a képről?

Figyelt kérdés
[link]
2014. aug. 27. 19:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd a fenébe. A kortárs művészetnek sokszor valójában nincs semmi mondanivalója, nem ritkán pökhendi, arrogáns, polgárpukkasztó. A brancs pedig megvédi a közéjük tartozó tehetségtelen alakokat. Gondolj a fekete táblára fehér négyzetet maszatoló "müvészekre". De én is jártam már párszor, hogy nagy nevű fotós galériája láttán ez volt a végkövetkeztetésem: b+ ezek közönséges tucat-turistaképek.

[link]

2014. aug. 28. 14:24
 12/12 A kérdező kommentje:

Igen, ő volt az.

Én csak néztem, és most nem olyan módon, hogy "ilyet én is tudok és nekem kellene kiállítanom", mert nem török ilyen babérokra, csak egyszerűen nem értettem, hogy most mi van.

Mert ilyen képeket kb Mari néni is tud csinálni, ha telefont adok a kezébe. Mitől művészi ez?

De legalább a következtetést levontam: én nem akarok művészi lenni.

Csak azt nem értem, hogy az úgynevezett branche nem érzi ezt égőnek? Vagy komolyan ér ez így valamit?

2014. aug. 28. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!