Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mi a véleményetek erről a képről?

Mi a véleményetek erről a képről?

Figyelt kérdés
[link]
2014. aug. 27. 19:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy citroën letakarva.
2014. aug. 27. 20:03
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy F Astra letakarva.
2014. aug. 27. 20:06
 3/12 A kérdező kommentje:

Fotózás szempontjából?

Nem az autómárkára lettem volna kíváncsi :)

2014. aug. 27. 20:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Fotózás szempontjából is egy F Astra letakarva.

Semmi extra, ilyet bárki csinál.

Remélem nem sértődsz meg.

2014. aug. 27. 20:10
 5/12 Szirty ***** válasza:
100%

A témáról (emennyiben az előtérben letakart autó formájú tárgy lenne az) elvonja a figyelmet a háttér posztmodern industrial ablaksora.

Főleg a split klíma kültéri egysége és a sötéten tátongó nyitott bejárati ajtó.

1 pont.

2014. aug. 27. 20:54
 6/12 BazsiBácsi ***** válasza:
70%
Nem szeretnék bántó lenni, távol álljon tőlem, de mégis milyen válaszokat vársz? Közzétettél egy kb. 500px széles képet, amin egy kívülálló ismeretlen csak egy belvárosban lévő, a nagymama bugyijából varrt ponyvával letakart autót lát. Lehet, hogy Neked jelent valamit a kép, mert a Te autód áll ott, de egy ismeretlennek ez csak az, amit fent leírtam.
2014. aug. 27. 22:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Tehát úgy véled, fotózási szempontok alapján is értékelhető a kép. Pedig nem.
2014. aug. 27. 22:17
 8/12 A kérdező kommentje:

Azért nem adtam hozzá más infót, mert így szerettem volna látni róla a véleményeket.

Akkor mellé a történet: nem az én képem. Most voltam egy kiállításon, ahol ez szerepel, mint egy ösztöndíjat nyert fotós alkotása, közel másfél milláért árulják. Én teljesen ledöbbentem (a többi képe is hasonló színvonalú volt), és szerettem volna tudni, hogy más is így látja-e, vagy én vagyok vak.

De akkor megnyugodtam, hogy szerintetek is nulla.

Tényleg nem értem a mai világot.

2014. aug. 27. 22:26
 9/12 BazsiBácsi ***** válasza:
Ez ösztöndíjat nyert fotó?!?!?! Másfél milla?!?! Valakinek itt vagy nagyon jó dílere van, vagy apuka befolyásos. Valami referencialinket tudnál adni, ahol meg lehetne tekinteni a "művész úr" további képeit? Most már kíváncsi vagyok, hogy miért ér 1,5 millát ez a kép...
2014. aug. 28. 09:24
 10/12 anonim ***** válasza:

Andrea Witzmann követte el a képet, a címe: "Otto". Ha jól olvastam egy osztrák művészről van szó.

Itt van a honlapja:

[link]

Elég minimál design a holnap, először azt hittem, hogy nem működik. Kattintsatok a megjelenő lapon, középtől picit lentebb lévő albumokra és más hasonló fantasztikus képet is fogtok látni. Elismerem, hogy nincs művészi vénám, talán ezért sem látok semmit sem ezekben a képekben ( mondjuk azért van olyan ami egész jó). Ám például a "Fanbox" album utolsó képe a műnyag kertibútorokkal és ásványvizes palackkal hasonlóan ütős, mint az "Otto" :)))

2014. aug. 28. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!