Szerintetek kölcsönadnák?

Figyelt kérdés
Egy újságnál dolgozom, ahol fotós vagyok és szerkesztő. Most hétvégén akartam pár "művészi" :D képet csinálni, de az én gépem akksija valószínűleg végleg behalt, úgyhogy azzal nem tudok fotózni most. Ahol melózom, van egy Nikon DSLR gép, ugye a munkahelyi. Ezt szerintetek kölcsönkérhetném a hétvégére? Hétfőn ugye vinném is vissza, mert hát kell majd ott nekem is. Ideadnák vajon?
2014. jún. 27. 11:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nézd,...ez olyan kérdés amiben nem hiszem hogy hitelt érdemlően tudnánk válaszolni.Kérdezd meg és ha számukra megbízható munkavállaló vagy biztosan meg tudod ezt beszélni velük.Mindenesetre ha igenlő választ kapsz alaposan vizsgáld át a gépet,tartozékait a későbbi félreértések elkerülése végett.Természetesen anyagi felelősséggel tartozol a gépért a magánhasználatod közben...

2014. jún. 27. 11:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez első leírt mindent.

Illetve még egy dolog: Ha megkapod és hétfőn visszaviszed azért előtte ALAPOSAN nézd át a memóriakártyát és az esetleges belső tárhelyet. Nehogy pár "művészi" kép a munkahelyi hálózaton landoljon :)

Valamint mielőtt hazaviszed a memóriakártyát nézd meg nem e maradt rajt valakinek pár képe (nehogy elvesszen pár melós kép).

2014. jún. 27. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:
...:)áááóóó 2#...nekem be se ugrott a "művészi" értelmezése.:)))
2014. jún. 27. 11:49
 4/4 A kérdező kommentje:
:) :) :) :)
2014. jún. 28. 22:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!