Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Szeretnék fotózni. Milyen...

Bia678 kérdése:

Szeretnék fotózni. Milyen kép-ötleteket ajánlotok?

Figyelt kérdés
Nemcsak tájkép kompozícióra gondoltam, hanem saját tárgyakból készítetteket. Pl; lefotózni ahogyan egy csillagszórót beteszünk egy befőttes üvegbe, és égni hagyni. Előre is kösz a válaszokat. :)

2014. márc. 5. 20:05
1 2
 11/14 anonim válasza:
Lehet, hogy az első két válaszoló szövege nem volt éppen finom, de sajnos egyet kell értsek velük. Ne mások ötletéből kezdj fotózni. Egy nagy művész sem mások ötletéből szerez hírnevet. (Most hozhatnál példának olyan énekeseket, akiknek úgy írják a számaikat, de a válasz egyszerű - azok nem nagy művészek.) Menj és próbáld ki a fotózást, feszegesd a határaid!
2014. ápr. 18. 20:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Ilyen hozzáállással soha az életben nem lesz belőled fotós. Ahhoz alázat kell.
2014. ápr. 18. 21:19
 13/14 anonim válasza:
A fotózás: alkotás. Ha megkérdezed másoktól, hogy mit fotózz, akkor már nem a saját kreativitásod alapján/által alkotsz... Akkor már te is csak annyit érsz, mint a fényképezőgéped: egy "parancsot" hajtasz végre. Ezt lehet, hogy elég érdekesen fogalmaztam meg, de szerintem így működik. :)
2014. ápr. 19. 04:00
 14/14 A kérdező kommentje:
Ti most mind úgy beszéltek róla, mintha valami nagy fotósnak készülnék. NEM! Én csak egy pàr jó ötltet szerettem volna, amit talàn fotózhatnék ha unatkozom. Nem vilàghírü fotómüvész szeretnék lenni, hanem csak néha szórakozni. Szòval inkàbb csak írjatok ötleteket, minthogy arról papoljatok, hogy nincsen sajàt elképzelésem.
2014. ápr. 19. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!