Bia678 kérdése:
Szeretnék fotózni. Milyen kép-ötleteket ajánlotok?
Figyelt kérdés
Nemcsak tájkép kompozícióra gondoltam, hanem saját tárgyakból készítetteket. Pl; lefotózni ahogyan egy csillagszórót beteszünk egy befőttes üvegbe, és égni hagyni. Előre is kösz a válaszokat. :)2014. márc. 5. 20:05
1/14 anonim válasza:
Ez úgy kezdődik, hogy vannak saját ötleteid.
2/14 anonim válasza:
Én el tudok képzelni neked egy képet.
Például állsz a szobádban, kezedben a fényképezőgéppel, és hirtelen szörnyen kreatívvá válsz.
Ez egy tök jó kép lenne...
3/14 A kérdező kommentje:
Ti értitek, hogy mi ennek az oldalnak a lényege? Mert nekem nagyon ùgy tünik, hogy nem.. Én feltettem egy kérdést, mert segítséget szeretnék és erre ti ilyet írtok. Csak szólok, hogyha nincsen értelmes és segítö vàlszotok, akkor egyszerüen ne is írjatok semmit. Olyan nehéz ez?!
2014. ápr. 14. 22:45
4/14 anonim válasza:
A fotózás nem arról szól, hogy itt megkérdezed, hogy másoknak milyen ötletei vannak, Te pedig (ha meg tudod egyáltalán, amit bocs, de az általad leírtak után őszintén kétlek) megvalósítod. Sajnos ez egy ilyen világ, hogy aki el akar érni valamit annak a saját fejéből kipattant ötletekkel és gondolatokkal kell kezdenie valamit. ;)
5/14 anonim válasza:
Azt pedig azért neked is érezned kellene, hogy ennek az oldalnak nem az a lényege, hogy Szájbarágó Szilárd bácsit játszva csak a kérdésre lehessen válaszolni, még akkor is ha a kérdés önmagában hülyeség. Követhettük volna a hülye kérdésre hülye válasz elvet, ehelyett értelmes választ kaptál a kérdésedre, amiben a fejlődésre és az önállóságra próbáltunk sarkallni.
6/14 A kérdező kommentje:
Negyedik vàlaszoló: köszi és végre egy értelmes válasz :)
Utolsó válaszoló: értem én amit mondasz, de azért nem rögtön bunkón kell a tudatomra adni, hogy legyen sajàt ötletem...
2014. ápr. 15. 12:09
7/14 anonim válasza:
Az első, a negyedik és az ötödik is én voltam. Semmi bunkó nem volt abban amit írtam, csak egyszerűen fogalmaztam.
8/14 A kérdező kommentje:
Aha, legalább egyszer sikerült normàlis vàlaszt adnod..
2014. ápr. 15. 19:41
9/14 anonim válasza:
Az első is normális válasz volt, próbálj meg nem megsértődni ha nem neked tetsző választ kapsz, egy amúgy is értelmetlen kérdésre.
10/14 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg az én hibàm. Majd legközelebb megkérdezem töled, hogy milyen kérdést tegyek fel. Nehogy az legyen, hogy értelmetlennek nyilvànítod.
2014. ápr. 18. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!