Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Alapjába véve a Nikon v a...

Alapjába véve a Nikon v a Canon jobb?

Figyelt kérdés

2013. dec. 28. 11:10
1 2
 11/15 haliholaci válasza:

Nekem Canon van, egy régi 20D, a gyorsasága miatt vettem, sportra használom, ott kellett az 5 kép/másodperc. De be kell,h valljam, ha Nikon volt nálam, a menüje, használhatósága lenyűgözött! Szóval erre így nem lehet válaszolni, olvass, próbálj! Még két konkrét gép közül is számtalan szempont miatt neked kell dönteni, nem hogy két márka közül...

Laci

2014. jan. 1. 09:30
 12/15 gergoap ***** válasza:

Én is hasonlóan látom.

A Canonnak a profi kategóriája nagyon jó, de a kisebb pénzű emberek jobban járnak a Nikonnal.

Aki csak JPEG-ben fotózik és nem RAW-ban, annak is jobb választás a Nikon.

2014. jan. 1. 13:43
 13/15 anonim válasza:

Hali! Én úgy tudom, leginkább a Nikon fejleszt, a Canon másolja. Ezért előfordulhat az, hogy a Nikon kijön egy vadiúj dologgal aztán kicsit később a Canon is, de addigra már a Canon kijavítja a Nikonos gyerekbetegségeket. Szóval ez nem márkafüggő, hanem inkább gépfüggő szerintem.

Hasonlítsd össze a két gépet, ami szóba jöhet és próbáld is ki ha lehet.

2014. jan. 4. 10:08
 14/15 anonim válasza:
Ha DSLR akkor nikon strapabíróbb, halkabb, és egyszerűbb használni (nekem volt mindkettő és hidd el váltani a legrosszabb szóval úgy hozz döntést hogy 4-5 évre szól!)
2014. jan. 11. 19:57
 15/15 anonim ***** válasza:

Olvasd el ezeket:

[link]

[link]

Picit már elkezdett fájni néhány hozzászólás, próbálnám ellensúlyozni :-). Nekem Canon van tök véletlenül, de semmilyen jelentősége nincsen. Ha tudsz fotózni, akkor meg aztán főleg nincsen.

2014. jan. 11. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!