Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Valaki segítene fényképezőgépe...

Valaki segítene fényképezőgépet választani?

Figyelt kérdés
Barátnőmet érdelki a fényképezés, viszont egyenlőre csak telefonnal csinálja a képeket mert tanul és nem igazán tudja összespórolni a pénzt. Viszont arra gondoltam, hogy meglepném egy géppel. A probléma az, hogy sötét vagyok hozzá de nagyon. Max 100 ezer forintot tudnék rászánni. Valaki tudna nekem segíteni, hogy milyen gépet lenne érdemes vennem? Illetve még, hogy hol érdemes venni? Nem tudom, hogy számít e valamit, de a természetet szereti fényképezni. Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném. De az sem baj ha kevesebb mint 100 ezer :)
2013. okt. 22. 01:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

9: sorrendben a témák:

Nem azt mondtam, nem jól értelmezted.

Igen, igazad van, de ez a lány a mondottak alapján nem eldönthető, hogy van-e azon a szinten, hogy tudni lehessen, hogy ki fogja használni a drágábbat, és egyelőre nem is lehet tudni. Ezt is írtam. ÉN nem használom ki a saját gépem képességeit, és ezt is mondtam.

(Ilyenem van: [link]

A Kérdező az illetékes, és el is tudta dönteni. Minden rendben van.

2013. okt. 27. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!