Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Tükörreflexes fényképezőgépet...

Tükörreflexes fényképezőgépet szeretnék venni, de milyet?

Figyelt kérdés

Lehetőleg olcsó de jó legyen. Nagyon szeretek fényképezni eddig normális 9 mp-s fényképezőm volt de szeretnék egy kicsit komolyabban is foglalkozni vele.Most még úgy gondolom nem kéne nagyon sokat befektetni.

Ha valakinek esetleg van ilyen gépe és eladó az írjon privit.

17/L

2013. okt. 19. 00:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Mennyit szánnál rá? A használt obit gépet ha nem értesz hozzá mindenképp segítsen átnézni. Ha valami nem os, nem olcsó. De ha van egy 100 asod, akkor kezdetnek egy canon 1100d negteszi. Persze annyiért az új lesz. Később válthatsz komolyabbra. Most van ahol akcióban adnak mellé állványt is.
2013. okt. 19. 00:38
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy írtál. Hát valahol 100 alatt szeretnék... de ez még belefér..
2013. okt. 19. 00:49
 3/6 anonim ***** válasza:

érdemes használtat venni, mert jellemzően előbb adják el a gépeket, mint elhasználódnának és egy belépő áráért egy közép kategóriást vehetsz vagy több jut az obira.

[link]

Canon, Nikon vagy Sony-t ajánlom, mert nagy a használt kellék piacuk.

2013. okt. 19. 01:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ végignézem az oldalt.
2013. okt. 19. 01:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Én annak idején azért döntöttem a Nikon (D50) mellett, mert annak az expo számlálóját nem lehetett házi körülmények közt visszaállítani és a jpeg képek exifjébe beleírta magát.

Tehát Kértem a tulajt, hogy lőjjön egy-két képet, aztán megnéztem, az exifben, hogy mennyi expo van a gépben. Akkor a Canonnál valamiért nem olvasható ki a valós szám.

Ha van a közvetlen ismeretségedben DSLR fényképezője valakinek akkor érdemes olyan rendszert venni. (Canon/Nikon) Úgy tudtok obit cserélni.

2013. okt. 19. 23:35
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi hogy irtál...:)
2013. okt. 23. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!