Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Fényképezőgép hiba, mitől...

Fényképezőgép hiba, mitől lehet? Részletek lenn.

Figyelt kérdés
Hali. Szóval eddig semmi bajom nem volt a géppel, lassan 8 éve megvan... De a napokban előjött pár hiba a készített képeknél. Az utolsó készített képet mindig elrontja... A kép alján egy sávban vagy zöld csíkot rak, vagy az előzőleg készített képből egy részletet magától bevág oda, de előfordult már, hogy tiszta fekete lesz az utolsó kép. Mégegyszer kiemelném, hogy csak az utolsó képpel csinálja ezt, amiket előtte készítettem, azzal minden rendben van, de az utolsót mindig elrontja... Nem tudom ez mi, és javítható-e?! Egy link egy ilyen képről: [link]

2013. szept. 18. 16:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mivel öreg gép, szinte biztos, hogy nem sdhc kompatibilis, sima sd-t vegyél. Persze utánaolvashatsz :)
2013. szept. 18. 20:33
 12/17 A kérdező kommentje:
Ma próbáltam venni SD kártyát, de állítólag olyat már nem gyártanak, csak SDHC-t. Belepróbáltam egy SDHC-t, és valóban nem ismeri fel... Szóval nem tudom mit csináljak... Az SD kártyát hogykell leformázni?
2013. szept. 19. 19:23
 13/17 anonim ***** válasza:
PC-n, kártyaolvasóval.
2013. szept. 19. 19:39
 14/17 anonim ***** válasza:
Szóval hogy hogyan? :) Ha benn van az olvasóban és látod a gépen is, akkor az intézőben a kártya ikonján jobbkatt és formázás.
2013. szept. 19. 19:41
 15/17 anonim ***** válasza:

nem!

a fényképezőgépedben keresd meg a formázás menüt ... nem tudom mi az oka, de néhány gép nem viseli jól a számítógéppel formázott kártyát

2013. szept. 19. 19:47
 16/17 A kérdező kommentje:
:( Megkerestem a fényképezőn a formázást, valóban van olyan (nem is tudtam). Megtörtént, 2x is, uygan úgy rossz. Akkor próbáljam gépen vagy nem érdemes? Az az egész gépet tönkrevágná?
2013. szept. 19. 19:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Próbáld formázni PC-n, a fényképezőnek baja nem lesz tőle, a kártyát meg jobban hazavágni úgyse fogja, mint amilyen most. Mindent hagyj alapértelmezetten, és ne gyorsformázást csinálj.
2013. szept. 19. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!