Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Fényképezőgép hiba, mitől...

Fényképezőgép hiba, mitől lehet? Részletek lenn.

Figyelt kérdés
Hali. Szóval eddig semmi bajom nem volt a géppel, lassan 8 éve megvan... De a napokban előjött pár hiba a készített képeknél. Az utolsó készített képet mindig elrontja... A kép alján egy sávban vagy zöld csíkot rak, vagy az előzőleg készített képből egy részletet magától bevág oda, de előfordult már, hogy tiszta fekete lesz az utolsó kép. Mégegyszer kiemelném, hogy csak az utolsó képpel csinálja ezt, amiket előtte készítettem, azzal minden rendben van, de az utolsót mindig elrontja... Nem tudom ez mi, és javítható-e?! Egy link egy ilyen képről: [link]

2013. szept. 18. 16:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
ha utolsó képről van szó, akkor ugye jól értem, hogy ez negatívos és nem digitális gép ... a filmtovábbító motor hibája lehet ... ha motoros ... ha kézi felhúzós akkor is továbbítási hiba
2013. szept. 18. 17:09
 2/17 A kérdező kommentje:

Köszi! Kodak EasyShare C360-as gépről van szó. Íme egy kép róla: [link]

És érdemes javíttatni? Egyáltalán megtudnák javítani vagy vehetek másikat?

2013. szept. 18. 17:47
 3/17 A kérdező kommentje:
Amúgy digitális gép... Utolsó képet úgy értettem, hogy amit utoljára készítettem vele a gép kikapcsolása előtt. Tegyük fel ha fényképezek vele egyet, majd kikapcsolom a gépet. Akkor az a kép így el lesz rontva, mivel az volt az utolsó kép a gép kikapcsolása előtt.
2013. szept. 18. 17:50
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
állj, ez digitális ... akkor mit jelent nálad az, hogy az "utolsó készített kép"? ... megtelik a memória, és úgy az utolsó? ... formázd le a géppel a memóriát, és próbáld újra ... itt a kártyára írással lehet a baj
2013. szept. 18. 17:51
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

ok!

formázás ... ha nem segít, akkor nem érdemes javíttatni, mert olcsóbban kapsz újat

2013. szept. 18. 17:52
 6/17 anonim ***** válasza:
Kártya formázás, vagy kártya csere.
2013. szept. 18. 18:20
 7/17 anonim ***** válasza:
Használd másik kártyával is. Nálam valami hasonló jött elő egy öreg Canonnal. A második esetnél félretettem azt a kártyát, a hiba csak azon a kártyán jelentkezett.
2013. szept. 18. 18:25
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 1 kérdés még: A belső kártyával lehet a baj, vagy pedig azzal, amit utólag raktam bele 64 megásat?
2013. szept. 18. 19:10
 9/17 anonim ***** válasza:
amelyiken a rossz kép van ... kiderül, ha kiveszed belőle
2013. szept. 18. 19:25
 10/17 A kérdező kommentje:
Rendben :) Veszek 1 új SD kártyát, aztán majd meglátjuk mi lesz. Köszi a válaszokat! :)
2013. szept. 18. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!