Szervizelt fényképezőgépet hibásan kaptuk vissza már másodjára, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hibás Olympus fényképezőgépet elküldtem szervizbe, a hibát kijavították, de amikor visszaküldték más hiba jelentkezett nála. Ezért újra visszaküldtem (mert 3 hónap garanciát vállaltak rá) és kijavították a hibáját,melyért már nem kellett fizetnem csak a szállítást(2400 forint egy fuvar). Most kaptam vissza és be se tudom kapcsolni. Most mit tehetek? Már több mint 17000 forintomba került a javítás+a fuvar. Garanciában visszaküldhetném de már több fuvart nem tudok vállalni. Kötelesek lehetnek-e a szállításról is gondoskodni ilyen esetben? Vagy élhetek panasszal valahol?2013. szept. 12. 10:14
1/1 Lajos54 válasza:
Szervize válogatja.
Nekem Nikon géppel volt gondom (szabályosan elvásott a mechanika egy része, cserélni kellett).
A Nikon márkaszerviz javította, jó lett. Kb. 50 felvétel készítése után elektronikai hiba jelentkezett. Telefonon megbeszéltük, küldtek érte futárt (250 Km), egy hét alatt megjavították, semmit nem kellett fizetnem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!