Milyen fényképezőt ajánlanátok egy kezdő fényképezősnek?
Ha komolyan érdekel a fotózás, és foglalkozni is akarsz vele, akkor CSAK tükörreflexes gép jöhet szóba. Minden más felejtős.
Egy kit objektív, meg egy alap tele tökéletesen megteszi kezdésnek, ahogy egy belépő szintű tükrös gép is.
Ezt nagyjából 150-170.000-ért tudod beszerezni. Minden gyártónak van belépő gépe. Canon,Nikon,Pentax, stb...
Szerintem azt előre is el lehet dönteni, hogy érdekli-e a fotózás, vagy sem. :)
Szóval ha vesz egy 50-60.000-s bridge gépet, és komolyan nekiesik, akkor nagyjából 3-4 hónap alatt kimeríti a lehetőségeit, előjönnek a korlátok. (hosszú expo-s zaj, érzékenységből adódó zaj, zársebesség, fényerő, képminőség, stb...) aztán meg költhet tükrös gépre.
Tudom...én is megszívtam. :)
Olympusban nem fogsz csalódni, a legszebb színeket produkálja szerintem.
Viszont csak ismételni tudom magam....ha komolyan érdekel a fotózás, akkor 3-4 hónap múlva kinövöd. :)
Egyébként jó kis gép ez, az tény!
Én látok benne fantáziát!!!
A telefont rég kinőtted, de ezt te is tudod. :)
Látom, hogy érdekel a dolog...ismételni nem akarom magam gép ügyben...:)
A zajosodás minden kompakt, bridge gépben ott lesz a kis szenzor/nagy felbontás miatt.
A sok ok közül ami még a tükrös gép mellett szól az az, hogy tud tömörítetlen, nyers képet menteni, amit feldolgozni könnyebb, mint a JPG-t. Sőt...feldolgozni csak a tömörítetlen képet lehet jól.
Na...te döntesz... Én megszívtam, ezért írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!