Szerintetek első wifi router-nek ez jó? (többi lent)
TP-Link TL-WR542G Extended range Wifi router!
Gyártó: TP-Link
LAN portok száma: 4 port
Vezetékes/Vezeték nélküli: vezeték nélküli
Wifi sebesség: 54 Mbit/s
Nem igazán. Elavult típus, már nem gyártják.
Mennyibe fájna? Használtan veszed?
Heló! Nekem pont ilyen Belkinem volt, mint amit linkeltél. Fél évig bírta, onnantól kezdve azzal szórakozott, hogy hol volt jel, hol nem. Ezek alapján én nem ajánlom...
Szerintem egy TP-Link TL-WR740N jó vétel lenne, ha "mezei" otthoni felhasználásra szánod. Ez már több hónaja üzemel nálam, semmi gond nem volt vele és könnyű beállítani is. Ráadásul a dugója se hatalmas, így könnyen elfér más kábel meleltt is - olyan, mint egy mobiltöltő.
Így van. Belkin -t SMC -t semmiképp!
Amúgy nem sok értelme van a vaterának, újonnan is megfizethető áron találsz jó router -t.
Linksys wrt54gl
Nekünk több éve ez van, soha semmi bajunk nem volt vele, megbízható és nekünk 890 négyzetméteres területen mindenhol legalább 3-as erősséggel fogható.
Az új, "futurisztikusabb" kialakításút vették tesómék, de az nem olyan jó.
Linksys wrt54gl:
A Linksys WRT54GL valóban stabil kis router, de sajna tudásához képest nem gyengén túlárazott. Ráadásul max 25 Mbps -os netekhez jó. Többet nem képes átereszteni a WAN port.
Inkább egy TP-Link TL-WR1043ND, jóval olcsóbb és vagy 3x annyit tud: Gigabites switch, 3 antennás MIMO N Wi-Fi, USB port NAS és FTP funkciók számára, és a WRT54GL -hez hasonlóan ez is okosítható 3rd party firmware -ekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!