Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Ezviz H8C Pro 2K kamerához...

Ezviz H8C Pro 2K kamerához milyen tápegység illetve hosszabbító jó?

Figyelt kérdés

Specifikáció szerint Power Supply 12V/1A.

Nekem van egy 1.5 m-es tápegység amin viszont ez szerepel:

Output: 24V --- 0.38A 9.12W

[link]

Kérdésem, hogy ez a tápegység jó-e hozzá? Ha nem akkor milyet vegyek és milyen hosszabbító kábelt vegyek?

Ezt néztem, de nem tudom jó-e:

[link]

ma 19:14
 1/4 anonim ***** válasza:

A tápegység feszültsége 12-14 Volt között legyen, a 24 voltos nem jó ehhez a kamerához. A tápegység terhelhetősége legalább 2 Amper, vagy 25 Watt legyen. Azért kell nagyobb terhelhetőségű, mint amennyit a kamera felhasznál, mert a tápegységek kényesek a folyamatos határhoz közeli terhelésre, kell nekik hagyni tartalékot.

Kábelnek én inkább vastagabb táp kábeleket használok, villanyszerelési boltban kapható MKH sodrott vezetéket, vagy hangszórókábelnek hívott ikerkábelt. Ezekhez biztonságtechnikai üzletben kapni pár száz forintért tápdugót, amibe bele lehet csavarozni a kábeleket.

[link]

ma 19:25
 2/4 A kérdező kommentje:

#1: Köszönöm a választ. Viszont akkor az általam linkelt hosszabbító nem is lenne jó az alábbi tápegységhez?

[link]

Vagy ajánlanál egy tápegység ill DC hosszabbító párost?

Én nem akarok csavarozgatással meg kábelvagdosással bajlódni hiszen nem is értek hozzá.

ma 19:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Bármilyen tápegység jó, aminek a kimenő feszültsége 12-14 Volt között van, Terhelhetőségnek pedig legalább 2 Amper, vagy 25 Watt.

Tápkábel hosszabbítónak megfelelhet az általad linkelt is, ha ez a fajta csatlakozó van a kamerán, én nem használok ilyen gyárilag elősütött csatlakozókat, mert a tapasztalat szerint sosem stimmel a hosszuk, vagy rövid, vagy túl hosszú és össze kellene gyűrni a kábelcsatornában, inkább az olcsó vágható vezetékekeket használjuk tápcsatlakozóval.

ma 20:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget.
ma 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!