Vezetéknélküli kamerát szeretnék venni, ti mit ajánlotok ? Többi lent!
Par hónapja költöztem új albérletbe, és úgy döntöttem szeretnék venni egy kamerát, amit cselesen elrejtenék. Az előző főbérlőm havi 1x bejárt a lakásba mikor én nem voltam otthon, és ugye ezt jogilag nem tehette volna meg, és gondolom azt hitte nem fogok rájönni. Nem tudtam rábizonyítani, mindegy is. Tudom a jogaimat, ebben nem is kérek segítséget :). A rossz tapasztalat miatt vennèk kamerát, mert ha újra megtörténne, már nem hagynám annyiban. Ti milyet ajánlanátok ? Akkor használnám mikor elmegyek dolgozni, és utólag néznèm vissza a felvètelt, tudom hogy SD kártyára így szükségem lesz. A Tp link kamerákra mondják hogy jól működnek, de nekem valóban olyan kellene ami tárol is rendesen, vissza tudom nézni, és amelyik napokat megnéztem, én magam törölnèm ki.
És ami a legfontosabb, elrejtenèm valamibe, mert ha bekövetkezik az amire gondolok, megérzésem szerint felkapná a főberlo a kamerát, és vinnè magával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!