De mégis ebben mi a jó?

Figyelt kérdés
Miért lett divat a filmes fényképezés? Teljesen érthető volt, hogy régen nem voltak digitális kamerák, ezért használtak filmeset. De most komolyan? Ki az az idő milliomos (mondjuk ehhez már pénz is kell), hogy a felhasznált filmtekercsekből kinyerjék a képet. Vagy ez is csak egy ilyen hipszterkedés és csak pózerkedésről szól az egész? Számomra ez annyira értelmetlen, mint a retro bicikli, korszerűtlen és csak a nyűg van vele. Akkor már miért nem vesznek polaroidot? Sokkal egyszerűbb, mint a filmes fotózás.

nov. 3. 23:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%
Asszem, te a hipszter szó jelentését jelentősen félreérted. Az nem egy szitokszó.
nov. 4. 17:04
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem szitok szó. Szimplán megvetem őket.
nov. 4. 21:24
 13/15 anonim ***** válasza:
77%
Mondom én, hogy nem tudod, mit jelent. :D
nov. 5. 09:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Akikre van rálátásom, azok qrva szr képeket csinálnak és ezzel akarnak valakinek látszani.
nov. 17. 22:48
 15/15 A kérdező kommentje:
#14 ezt mondom én is. És az a bosszantó, hogy itt flexelgetnek vele, hogy micsoda művészi értéke van.... Én a fasza kamerámmal akár a sáros talajra is leülök ha egy jó képnek ez az ára. Mégse mondom azt hogy húú de jó, inkább levonom a következtetést, hogy legközelebb mire fogyeljek jobban hogy még jobb legyen.
nov. 18. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!