Most ki lehet dobni minden drága kamerát, mert már minden platformon az álló videók mennek?
Van drága Sony kamerám, de nyilván fekvő 16:9-ben vesz fel. de a Youtuben kívül mindenhol állóban nyomják a videókat ...
Mit gondoltok, az akár vadi új, értékes kamerák is elértéktelenednek, mert egyszerűen sehol se lehet használni?
Na meg a nagyobbakat el se tudom képzelni, hogy esetleg állóra dönteném és úgy vennék valamit. Vagy valaki ezt teszi esetleg?
nekem ez mind megvan, rig, állvány, egyértelmű. csak én eddig kizárólag Youtubera készítettem videokat, és ehhez vagyok szokva.
de mondjuk az nagy igazság, hogy elég a telós video is pl tiktokra. ott is látok különbségeket, de valóban hülyeség egy drága kamera oda.
13
Hát végül is ... kösz, még hozzá kell szoknom ehhez, de oké.
mert? na meg nem csak egy platformon használják, épp ez a gondom.
azóta azt találtam ki, hogy összeütök én egy masszív L alakú fém tartót, aminek az oldalára fel lehet szerelni a kamerát anélkül, hogy féltsem a leeséstől.
16
Akkor cropolod. Az átlag 144p-s tiktok videókhoz így is túl jó minősêgű lesz.
20
de akkor ne csak annyit írj pls, hanem fejtsd ki a véleményedet, ötleteidet jobban ... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!