Kisdani19830112 kérdése:
Miért van olyan drága fotópapír, hogy darabja annyiba kerül mint egy előhívott kép?
Figyelt kérdés
Túl drágán adják a prémium fotópapírokat.2023. máj. 15. 10:14
1/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom egy négytintás nyomtatóhoz milyen papírt éri meg még venni. A nagyon drága papírt csak kimondott ( 6 tintás) fotonyomtatók esetén éri megvenni?
4700 dpi nyomtatóm van. Szépen dolgozik valamit érő papírra.
2023. máj. 15. 10:17
2/4 anonim válasza:
Nos, a gépi kidolgozásnál a papír tekercsben érkezik. Nem tudom, mekkora, még nem láttam, de nagyon sok kép elfér egyre.
A papírgyárban, ahol készül, eleve tekercsben gyártják. Azt hosszában feldarabolni sokkal egyszerűbb, mint lapokra vágni. A borítékba, dobozba zárt papírral több műveletet kell elvégezni, és az egy fotóra eső csomagolási költség is több. A kettő kiegyenlítődik.
De ha hozzáveszem azt, hogy a nyomtatás neked is pénzbe kerül, akkor már nem lesz mégis drágább az otthoni nyomtatás?
3/4 anonim válasza:
Nem tudom, mi végre írtál privátot. Ha tudsz vásárolni nagyker áron tekercset (nem tudsz), és van kiváló minőségű vágóeszközöd, akkor lehet, hogy olcsóbb, de ne vegyél rá mérget.
4/4 anonim válasza:
Kérd meg Botikát, hogy hozzon neked olcsón Los Angelesből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!