Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen fényképezőgépet ajánlan...

Milyen fényképezőgépet ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Állat, főleg kutya, fotózásához szeretnék gépet vásárolni. A telefon nem opció, géppel szeretnék fotózni. Első körben használtan vennék. Büdzsében nem gondolkodtam, bármilyen ötletet meghallgatok. Persze azért nem 1 milliós gépre gondoltam... Mivel kezdő vagyok. Később aztán beruháznék komolyabb felszerelésre, ha úgy van, de szerintem egy kezdőnek nincs szüksége profi gépre.

2024. jan. 29. 14:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nos, ezzel ki lettem segítve, köszi :D Akkor mit ajánlasz?
szept. 5. 12:11
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Én telés ember vagyok, de te lehet, hogy a kutya képébe akarnád tolni az objektívet.

Az első a háromból az kitobjektív, olyan, mint a svájci bicska (egyszer próbálj meg svájci bicskával hengerfejtömítést cserélni egy autón), a második nyilván valami tévedés, a harmadik, Canonból, hát az olyan, mint egy kissé pocsékabb minőségű 70-200-as, csak éppen a fényerő kisebb, stb.

Szerintem, ha idáig nem szántad rá magad, akkora legjobb lenne, ha fognál egy kis szappantartó fényképezőt, és pár hétig kedvedre fényképeznél kutyákat - oda állva, ahonnan kényelmes lenne a jövőben is. Az eredményt értékelve kiderülne, melyik gyújtótávolságok lennének neked praktikusak, és aszerint közelebb kerülnél az objekívválasztáshoz.

szept. 5. 13:39
 13/16 A kérdező kommentje:
Kicsit megint kutakodtam a neten, sok fotósnál az 50 mm-es objektívet olvasom, vagy a 85 mm-es objektívet. Kültéren, portré fotókat szeretnék készíteni. Ehhez melyik lehet a jobb?
szept. 16. 08:53
 14/16 anonim ***** válasza:
Én a 85-öst, de inkább egy 100-ast. De még mindig ott tartunk, hogy én egy telés ember vagyok, legszívesebben a 135/2.0-st vinném. Nem értem ezt az egészet. Szóval nincs egy ismerősöd, akitől kérhetsz egy hétre egy szappantartó digitális gépet? Olvastam egy kezdeményezésről, hogy nyócker roma fiataloknak adna egy alapítvány levetett gépeket, hogy belekóstolhassanak a képzőművészetbe. Ne jussunk már ennél mélyebbre.
szept. 16. 14:40
 15/16 A kérdező kommentje:
Miért kérnék bárkitől kölcsön 1 hétre gépet? Mit érek el vele? Nem értem.
szept. 23. 10:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor így maradunk. :D
szept. 23. 13:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!